джин Брокерс 700мл Лондон драй джин

НА СКЛАД
22.80 лв.
  • джин Брокерс 700мл Лондон драй джин m1
47 %
700 ml
Лондон

Broker’s gin е типичният английски Лондон Драй джин, направен от най-добрите билки, подправки и плодове, внесени от три континента. Broker’s gin е марка с индивидуалност и игривост, роден в 200-годишната дестилерия в сърцето на Англия с рецепта толкова стара, колкото самата дестилерия.
Създаден от братята Мартин и Анди Доусън с уникална визия, пресъздаваща английския джентълмен, който обикновено би бил брокер на ценни книжа в лондонското Сити, откъдето идва и името Broker’s за марката. Всяка бутилка Broker's ginе гарниранa с миниатюрнo пластмасовo бомбе.

Broker's ginе печелил повече награди в международни конкурси през последните десет години, отколкото всеки друг джин.

Gin Broker е направен в 200-годишната дестилерия в сърцето на Англия с помощта на традиционните медни казани. Рецептата е толкова стара, колкото дестилерията.

A четворно-дестилирано чистият дух зърно направен от английска пшеница е двойно дестилиран с десет традиционни растителни продукти, създаването на джина е с изключителен вкус и гладкост.

Gin Broker не следват съвременните тенденции за използване на странни и прекрасни духове и растителни продукти. Не са чудати съставки в Gin Broker . Ние вярваме, че нашите предци са направили ненадмината работа в усъвършенстване на джин рецепти в продължение на много стотици години.

Gin Broker е печелил повече топ награди в международни конкурси през последните десет години, отколкото всеки друг джин. Brokesr е наистина  ... Най-известния в света.

И през 2013 г., Gin Broker бе одобрен от Kashrut Division-London Beth DIN (KLDB), което я прави достъпна за още по-широка аудитория.

22.80 лв.

Разгледайте още