МЕТАКСА

МЕТАКСА

8 Продукта

Цена

Цена

Метакса 700мл Прайвит резерва кутия
117.99 лв.
Метакса Прайвит Ризърв е най-възрастният и изтъкнат член на семейството на Метакса. Цветът на напитката е тъмен кехлибар. Ароматът е отлежал и добре балансиран. Вкусът е мек, зрял, с богата завършеност. 
Метакса 500мл 5*
16.49 лв.
Титулярът в семейството на Метакса, е олицетворение на топлината и традициите на гърците. Тъмномеденият цвят се дължи на мекия аромат на сушени стафиди, сладък дъб и плодове. 
Метакса 700мл 5* кутия
21.99 лв.
Титулярът в семейството на Метакса, е олицетворение на топлината и традициите на гърците. Тъмномеденият цвят се дължи на мекия аромат на сушени стафиди, сладък дъб и плодове. 
Метакса 1л 5*
28.49 лв.
Метакса 5*: Топла и сърдечна.Титулярът в семейството на Метакса, е олицетворение на топлината и традициите на гърците. Нейната характерна бутилка е реплика на колонадите от древната гръцка архитектура и е затворила в себе си винени дестилати отлежа
Метакса 700мл 12 * звезди
52.69 лв.
Гладък вкус с отличителен характер, завладяващо усещане!Представяме Ви новата звезда от семейството на Метакса – Метакса 12. Насладете й се чиста, с лед или предварително охладена!
Метакса 700мл 7*
34.80 лв.
Metaxa 7* е изключително изтънчен член на семейството на  Metaxa. Бутилката му е вдъхновена от древните гръцки вази, наричани "Amphorae", които са се използвали за пренасяне на вино и алкохол. Съдържаща поне 7-годишни дестилати, Metaxa 7* има отличител
Метакса 700мл Ейнджълс Трежърс
285.00 лв.
Метакса Ейнджълс е открит от Главния технолог г-н Константинос Раптис, скрит дълбоко в тъмните изби на къщата на Метакса. Метакса Angels' Treasure е рядък скъпоценен камък.
Метакса 700мл Гранд Файн
93.70 лв.
Метакса 700мл Гранд Файн е ограничено колекционерско издание, създадено от отлежали гроздови дестилати и ароматни мускатови вина от остров Самос.Дестилатите са от 8 до 15 годишни.