ром Матусалем 700мл Гран Резерва Солера 23г

79.99 лв. 9999 лв.
  • ром Матусалем 700мл Гран Резерва Солера 23г m1

*Промоцията важи до изчерпване на наличните количества

40 %
700 ml
Домениканска република

Цвят: кехлибарен цвят. Силно привлекателни и апетитни тонове.
Нос: Сушени плодове. Пресен мед с едно докосване на магнолия и бадемово цвете. База от карамелизирана захар и карамел, комбинирани с манго и екзотични дървесини и кедър, заедно с нотка на бял шоколад и бадеми.
Вкус: Много фин и елегантен. Основа на женско биле, с обертонове на препечени лешници / hazlenut. Много сложен край, като се започне с пресни плодови усещания, постепенно става все по-сложен и завършва с финал напомнящ на шери.

Само истинските ценители могат да се насладят на вкуса на този ром Matusalem. Ултра-премиум ром, който ще задоволи и най-изтънчения и претенциозен вкус. Задълбочени и интензивни златисти нюанси се съчетават с уникален аромат и неповторим характер. Сложният аромат, съблазнителен вкус и премият характер, ще зарадва най-взискателните потребители. Gran Reserva 23 е, към днешна дата, най-голямото постижение на семейството Matusalem.

79.99 лв. 9999 лв.
Вашият избор относно бисквитките на този сайт
Преглеждане и настройка
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1