Уиски Синглетон -10%

уиски Джеймисън 700мл Селект Ризърв

ИЗЧЕРПАН
43.00 лв.
  • уиски Джеймисън 700мл Селект Ризърв m1

Считано от 20.10.2016г. продуктът, който замества уиски Джеймисън 700мл Селект Ризърв е уиски Джеймисън 700мл Блек Барел 


За да стигнем до тук, бяха нужни 232 години, но сме сигурни, че и вие мислите като нас - уиски като това си заслужава чакането. Всичко започва с подбора на емблематичното ирландско ечемично, дестилирано в нисък казан уиски, и малка отбрана партида зърнено уиски, които се оставят да отлежат в обгорени бъчви от бърбън. Докато отлежава в тях, уискито придобива ароматни нотки на овъглено дърво, пикантни подправки и екзотични плодове. И точно така се получава наистина уникалният богат и мек вкус на Jameson Select Reserve.

уиски Джеймисън 700мл Селект Ризърв

Алкохолно съдържание: 40 %
Разфасовка: 700 мл
Аромат:Богат и плътен,постепенно се разгръща в ухание на екзотияни плодове-нектарина,праскова и папая.
Вкус: Към плодовата сладост на зърненото уиски се добавят ванилови и пикантни нюанси,както и ухание на обгорено дърво.Резултатът е уиски с кадифена плътност и пикантно-плодов вкус.
Финал: Изключително дълъг послевкус с плодови и пикантно-дървесни нюанси в перфектна пропорция.
Прецизното съчетание  на уискита в Jameson Select Reserve  е резултат от дългогодишния опит на бленд-майсторите в дестилерията в Мидълтън.Нотките на обгорено дърво и пикантните нюанси се развиват,докато уискито отлежава в изпълнените с екзотични аромати складове на дестилерията.А присъствието на сладко зърнено уиски придава богат,деликатесен вкус,едновременно пикантен и плодов.
 

Изчерпано количество

Разгледайте още