Шампанско Д.Рок - Наслада за сетивата!


Изкуството на правене на шампанско има огромна история, която датира от Средновековието. До 17-ти век, винарите от Champagne, произвеждат само не пенливи вина. Католическата църква, притежава много лозя и използва виното главно за тайнствени събития, като церемонии  на коронация. През 17-ти век чрез нови начини за фермментация, които довели до производството на известните пенливи вина, които стават толкова популярни, довеждат до световен бум на копирането на шампанско. До днес само вина отглеждани и произвеждани в местността Champagne е позволено да се наричат ​​шампанско - всичко останало е само пенливо вино. Kласически брют шампанско, като D.ROCK е смесица от различни лозя и почви, което е в основата на неговия изтънчен баланс и уникален характер. Това е и основната отличителна черта между различните производители на шампанско. Качеството зависи до голяма степен от качеството на Brut, което винаги е смесица от гроздове от различна година.

Champagne D.Rock е продукция на малко семейно шато в областта Шампан, долината на градчето Еперне (Epernay), Северна Франция. То е внимателно подбрана селекция от сортовете шардоне, пино ноар и пино мьоние, продукт на местните лозя, чийто гроздове се берат ръчно всяка година. След това, процесът продължава с традиционната Couqart преса, която е по-бавна в сравнение с модерните мембранни преси, но техниката й позволява по-внимателното извличане и запазване на вкуса и качествата. 
Сортът бяло Шардоне е най-предпочитан, заради неговия свеж аромат и ненадминат изтънчен вкус. По-тъмните гроздове Пино Ноар, представляват специален букет и имат забележителна консистенция - гроздето е тъмно синьо, но е с доста по-светла шира. "Силно изразен флорален характер, с намек на мед и лайм" - това е най-доброто описание на нашето великолепно шампанско. То блести не само с прекрасните си вкусови качества, но и със забележителния дизайн на бутилката, с ръчно обсипани върху фино кадифе кристали. Веднъж подредени върху логото на бутилката, кристалите заживяват в уникална игра на цветовете и променят визията си в зависимост от светлината. Накрая, специално обучените служители, поставят и сглобяват собственоръчно върху всяка една бутилка, цялата композиция от ефекти, която придава и финалното очарование на Champagne D.Rock. Така всяка бутилка става наистина уникална и дори ако се загледате винаги бихте намерили лека разлика в детайлите и позиционирането на логото. Само едно нещо обаче остава винаги непроменено - съдържанието - гладко и изтънчено, носещо спираща дъха наслада за сетивата!

Champagne D.Rock можете да намерите в следните страни:
В Европа:
Германия, Австрия, Швейцария, Белгия, Италия, Холандия, Испания, Швеция, Дания, а вече и в България!

В Азиатските страни:
Хонконг, Корея, Виетнам, Китай, Япония, Тайланд, Тайван. 


          

За поръчка и подробна информация за Champagne D.Rock посетете линка -> https://goo.gl/63on2S
 
Вашият избор относно бисквитките на този сайт
Преглеждане и настройка
user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1