Дюс ... Новите бутикови вина на Българския пазар!

DEUCE WINERY излизат на винената сцена за да споделят с вас натрупания професионален опит и своето виждане за правене на вино. Идеята за създаването на DEUCE WINERY се ражда между винарите Николай Колев и Лало Гешев преди няколко години с ясната цел, да ви запознае с определени сортове грозде и специфични технологии за производство. Естествено началото е поставено със Шардоне – краля на белите сортове. Шардонето е един от най-благодатните сортове, който освен неповторимите сортови характеристики дава възможност за работа с бъчви. Така се ражда първото вино DEUCE Chardonnay – Barrel Fermented, реколта 2016. От името се подразбира, че ферментацията на виното е проведена в дъбови бъчви, но не какви да е, а чисто нови 225 литрови барици от Американски дъб. Защо сега, защо в американски дъб? Една идея, за да прерастне в истинска сбъдната мечта изисква опит и време. Естественият отговор при червеното е DEUCE Cabernet Franc – Barrel Select  2016. Малко познатият Каберне Фран е сорта, на който специалистите предричат много успешно бъдеще за нашите географски ширини. Виното е селекция на само три бъчви след отлежаването си в 225 литрови барици от Френски дъб. Непрогледният пурпурно – червен цвят,  мощното тяло и кадифените танини на селектираните Френски бъчви загатват за органичен характер и редуциран добив. Можеш да се изгубиш сред това наситено, червено вино. За да бъде визуализирана историята, в екипа се включва и Йордан Желев - The Labelmaker”. Така вината на DEUCE WINERY постигат  пълна хармония и завършеност, а ние оставаме доволни от съдържанието в бутилката и неговата визия.
Какво още да очакваме от DEUCE WINERY? Сигурно се питате, дотук ли спира историята? Не, разбира се! DEUCE WINERY са готови съвсем скоро да ви предложат едно страхотно Розе. И още, не забравяйте страстта им за работата с бъчви!


Линк към артикулите -> https://goo.gl/Cd1M6h

 
Вашият избор относно бисквитките на този сайт
Преглеждане и настройка
user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1