Кронос вече двадесет и две години лидер в производството на ядки


Фирма „Кронос”е основана през 1995г. в Южна България и за последните 21 години е доказан лидер в областта на производството,търговията и дистрибуцията на ядки както в страната,така  и в цяла Източна Европа.Фабриката,в която се проивеждат и пакетират ядките е открита през 1997 г. като отговор на новите пазарни предизвикателства и конкуренция.В процеса на производство се въвеждат непрекъснати подобрения,насочени към удовлетворяване изискванията и очакванията на клиентите.
            През 2000 г. като отговор на новите пазарни предизвикателства и конкуренция,се създава фирма”Кронос Дистрибюшън България”АД,която се превръща в една от водещите български компании в областта на търговията и дистрибуцията.Главният фокус на фирмата е своевременно доставяне и поддържане на високо качество на продуктите и гъвкавост в динамично променящите се пазарни условия.
            Стремейки се да бъде конкурентноспособна на пазара,”Кронос Дистрибюшън”полага усилия за постоянно обновяване и подобряване на своя асортимент.В тази връзка ядките се пакетират в нова трипластова опаковка,която съхранява и гарантира вкусовите качества на продуктите за по-дълго време.
Фирмата прилага стратегия на безкомпромисно спазването на правните и регулаторни изисквания  на Европейския Съюз, чрез имплементацията на HACCP, ISO 9001:2015 и IFS. Фирмата е сертифициран  Kosher  и Halal производител.
Главния фокус на фирмата е своевременно достаяване и подържане на високо качество на своите продукти, гъвкавост в динамично променящите пазарни условия. 
Кронос предлага на потребители различни асортименти ядки.  Едно от най- новите им попълнения е Премиум серията, която акцентира върху опаковката. Кенчетата са удобни за съхранение на ядките, хапваш колкото искаш и затваряш с капачка, която не позволява навлажняване на ядките. Те са удобни както за излети и дълги разстояния, така и за заведенията. Една стилна визия, която е дойстона да застане до вашата напитка. 
 
Вашият избор относно бисквитките на този сайт
Преглеждане и настройка
user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1