Сребърен медал за „Културна оригинална ракия“ на Spirit Selection 2016

„Културна оригинална ракия“ получи отличие за качествен алкохол на световния конкурс за спиртни напитки в света Spirit Selection by Concours Mondial de Bruxelles. Конкурсът се проведе в дните 24-26 август в страната Мексико, която беше домакин на 17-тото издание на престижното събитие.
На тазгодишния конкурс в надпреварата се включиха близо 1200 мостри на напитки от 48 страни. В категорията бренди (към която спада ракията) сребърен медал получи „Културна оригинална ракия“. Журито, което отличи нашата ракия, се състоеше от 74 международни експерти от 23 националности (вкл. България). Сред членовете на журито бяха търговци, технолози-експерти по спиртните напитки; преподаватели, учени и изследователи; представители на браншови организации, специалисти по коктейли и журналисти.
Благодарим на авторитетното жури за присъдения сребърен медал на „Културна оригинална ракия“ – признание за българската ракия и традиция при създаването на първокласен алкохол! Ракия Културна Оригинална е купаж на дестилати от ароматни сортове грозде, водещи сред които са сортовете червен мискет и мускат отонел. Подправена с нотки на цветя и мускус, ракията съчетава отлежала 40-градусова естествена мекота и запомнящ се послевкус!
 
Вашият избор относно бисквитките на този сайт
Преглеждане и настройка
user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1