Мартини с нова визия!

Иновацията в дизайна на Мартини е свързана с драстичните промени в мисленето на съвременните хора, с новите начини на комуникация и тяхното влияние върху възприятията на форми и цветове. Новата визия отразява разбирането за промените в начина, по който различните генераций приемат вида на марката и нейния стил. Няма бранд, който да бъде успешен в дългосрочен план, без да създава иновации и промени. На това разбиране се уповава в дългогодишната си история италианският бранд, създаден през далечната 1863 година от партньорството между двамата талантливи мъже - Александро Мартини и Луиджи Роси. Брандът, символ на качество и стил с над 150 - годишна история, представя нов дизайн на емблематичната бутилка на MARTINI. Това е първият редизайн за последното десетилетие и той връща емблематичните Martini Racing линии отново след двадесет години. Новият дизайн на Мартини е вече и в България, а представянето му в международен план се случва поетапно през годината и е обвързано със състезания от Формула 1. 
Причина за промяната на визията на бутилката е желанието на бранда да се акцентира върху неговия оригинален италиански произход, върху специфичния италиански стил на живот, както и върху връзката на бранда със света на моторните спортове. Промяната в дизайна е семпла и същевременно изискана. Логото на новата бутилка отбелязва родното място на MARTINI- Торино, Италия, а емблематичните цветни ивици акцентират върху 40 - годишната подкрепа от страна на марката към моторните спортове. Основната цел на новия онлик на бранда е да остане свеж и вълнуващ за хората на хилядолетието и да направи напитката еднакво емблематична в живота на сегашните и на идните поколения. 


 
Вашият избор относно бисквитките на този сайт
Преглеждане и настройка
user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1