Едоардо Миролио

Едоардо Миролио

9 Продукта
вино Едоардо Миролио 750мл Шардоне
12.96 лв.
Цвят: Златист със зелени нюанси.Аромат: Цветове на ванилия, с нюанси на суров бадем, аромат на сушена кайсия, цитрус, мед, масло.Вкус: Mек, свеж, сочен, с много добър баланс и топъл сух финал.&
вино Едоардо Миролио Био 750мл Розе Мавруд и Букет
9.90 лв.
ЦВЯТ: Жив розов цвят с нюанси на „лучена люспа“.  АРОМАТ: Нежен плодов аромат, носещ характеристиките на двата местни сорта.  ВКУС: Вкусът е елегантен и хармоничен, с приятна плодова свежест.  
вино Едоардо Миролио Соли 750мл Инвикто
54.00 лв.
ЦВЯТ: Наситен рубинено-червен цвят с пурпурни отблясъци.АРОМАТ: Комплексен нос, богат на аромати на пресни и сушени плодове, трюфели, ванилия и подправки.ВКУС: Сочен и богат, с компактно и закръглено тяло, кадифени и сладки танини, дълъг финал.
вино Едоардо Миролио Био 750мл Мавруд и Рубин
9.90 лв.
ЦВЯТ: Наситен и жив рубинено-червен цвят .АРОМАТ: Комплексен и свеж плодов аромат на чевени плодове: касис, череша и кьпина, в елегантна хармония с аромата на дъба. Добре подчертана ароматиката на местните сортове.
вино Едоардо Миролио Био 750мл Вионе и Траминер
9.90 лв.
ЦВЯТ: Сламено-жълт със зеленикави нюанси.АРОМАТ: Нежен плодов нос, с акцент на ароматни билки.ВКУС: Плодов, свеж, елегантен и хармоничен.
вино Едоардо Миролио 750мл Пино Ноар
15.30 лв.
ЦВЯТ: Червен с керемиденокафеви нотки.АРОМАТ: Неповторим аромат на черни череши и вишни, кафе, дим, подправки.ВКУС: Комплексен елегантен екстракт от череши, допълнен от нотки на дъб и пушек. Пл
вино Едоардо Миролио Соли 750мл Бяло Сухо
8.46 лв.
ЦВЯТ: Сламено-жълт цвят със свежи зелени нюанси.АРОМАТ: Свеж плодов аромат с нюанси на праскова, цитрус и ябълка. В устата ароматът е интензивен и богат, с акценти на пура, сметанови тонове и дим.ВКУС:
вино Едоардо Миролио Соли 750мл Розе
8.46 лв.
ЦВЯТ: Нежен малиново розов цвят.АРОМАТ: Червени горски плодове, предимно диви ягоди и малини.ВКУС: Сочно, с много добра структура, в същото време ефирно и свежо. Ароматен финал с приятна дължин
вино Едоардо Миролио Свети Илия 750мл Шардоне
7.19 лв.
ЦВЯТ: Сламен със златист нюанс.АРОМАТ: Деликатен нос с нотки на цитрус, джанки, бъз; лека пикантност.ВКУС: Елегантно тяло с лека горчивина (червен портокал), приятно, леко и свежо вино.