Уиски Кардю -10%

шампанско Тетанже 750мл. Брут Резерва

НА СКЛАД
81.96 лв.
  • шампанско Тетанже 750мл. Брут Резерва m1

Сорт: 40 % Шардоне, 60 % Пино Ноар и Пино Мьоние
Регион: Шампан
Алкохолно съдържание: 12%
Количествено съдържание: 750 мл
Точки и източници:
Температура на сервиране: 8 -10 С

Описание:
Брилятното тяло на това шампанско е златно жълто на цвят. Балончетата са чудесни, пяната е дискретна, но също продължителна. Носът, отворен и експресивен, доставя аромати на плодове и бриош. Също така разтваря аромати на праскова, бели цветя - глог и акация, и ванилия.
Входът към вкуса е жив, свеж и в тотална хармония. Това е деликатно вино с вкусове на свежи плодове и мед, и предлага отличен ароматев потенциал. Taittinger Brut Resrva е бленд от 40 % шардоне и 60 % Пино Ноар и Пино Мьоние вина, от 35 различни лозя и реколти, отлежали до перфектност. Високата пропорция на сорта шардоне - уникално сред качествените нон винтидж шампански, и минималното отлежаване от 3 години в избата на къщата, където достига пикът на развитие на ароматите, прави шампанското Taittinger Brut Reserva деликатно балансирано вино, познато със своето постоянно качество в целият свят.
Предложения за съчетаване с храна:
Taittinger Brut Reserva NV е шампанското, подходящо за всеки повод. Символ на тържественост, това вино е идеалният партньор за празнуване на най-щастливите моменти в живота. Подходящо е за аперитив и уелкъм дринк.
.
81.96 лв.

Разгледайте още