вино Ронгопай Марлборо 750мл Совиньон Блан

16.50 лв.
  • вино Ронгопай Марлборо 750мл Совиньон Блан m1
13,5 %
750 ml
Совиньон Блан
Нова Зеландия

Този етикет гордо показва знака Кору, който е често използван в изкуството на маори (местното население на Нова Зеландия) като символ на сътворението. Вдъхновен е от разлистващия се папрат. Неговата кръгла форма внушава идеята за вечния кръговрат, който ни връща винаги към нашето начало и произход. Символът Кору показва как животът се променя, но всъщност си остава същия.На езика маори Ронгопай означава „приятен вкус“ или „хубаво усещане“, което идеално описва нашето вино. Насладете му се!

Това е един пълен с аромати Совиньон блан, бленд от лозята около река Wairau и долината Awatere в Марлборо. Rongopai e вино с ухание и вкус на сочни тропически плодове, с нотки на зелена чушка, на което може да се насладите със или без храна.

Опитайте с морски дарове или ястия от пилешко месо.

16.50 лв.
Вашият избор относно бисквитките на този сайт
Преглеждане и настройка
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1