вино Клайне Залзе Винярд Селекшън 750мл Шираз 2007г

ИЗЧЕРПАН
0.00 лв.
  • вино Клайне Залзе Винярд Селекшън 750мл Шираз 2007г  m1
750 ml
шираз
Франция

Гроздето е брано от три различни лозови масива при 24-25% захарност. След смачкването протича студена мацерация за три дни преди стартиране на ферментацията. По време на ферментацията „шапката” се облива непрекъснато за максимална екстракция на цвят и аромати. Отношението към гроздето е пряко свързано с почвените особености на лозовия масив от който идва. След ферментацията в съдове от неръждаема стомана, виното се премества в малки дъбови бъчви за протичане на малолактична ферментация. Виното отлежава 16 месеца в дъбови бъчви – първо и второ пълнене. 
Дъбови бъчви: 100% Френски дъб 
Дегустационни бележки: Виното притежава дълбок, рубинен цвят, атрактивен аромат на подправки, касис и дребни червени плодчета. Във вкуса се усеща ликорис и черница с деликатен дъб. Едно отлично балансирано вино с дълъг и кадифен послевкус. 
Сервиране: Наслаждавайте се на това вино с червени меса, като задушено еленско месо, дивеч, агнешко, пикантни суджуци на скара. Идеално е и в комбинация с добре подправени ястия, както и Синьо сирене и Камемберт.  

Изчерпано количество

Вашият избор относно бисквитките на този сайт
Преглеждане и настройка
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1