Roberto Cavalli Vodka ‘Chameleon’ – уникален дизайн на бутилката с променящи се цветове.

Новата лимитирана серия ще допълни колекцията на ценителите на стила и красотата след класическата бяла бутилка и Night edition от 2012г.
Есенният сезон на модата ще впечатли и с поредната приятна изненада от известния италиански дизайнер Роберто Кавали. Любимата му водка с неговото име и автограф Roberto Cavalli Vodka ще бъде в уникална черна „рокля” с променящи се от светлината цветове. За първи път е използвана боя, която е не само трайна, защото няма в нея пигменти, а и технологията наподобява артистичните дарби на майката природа, които може да видим в крилата на пеперудите и мидените черупки.
Всъщност самото вдъхновение за дизайна идва от яхтата на Роберто Кавали- тя била основното вдъхновение за създаването на Хамелеон, защото и яхтата била с преливащи се синьо-зелени цветове. 


     

Новата Roberto Cavalli Vodka Chameleon е кръстена на известното животно, защото и тя променя цветовете си от лилаво на зелено и от тюркоазено на синьо, в зависимост от светлината и ъгъла на гледане. Характерният за дизайнера животински принт присъства в долната част на бутилката, заедно с неговия подпис, а логото е в златист цвят.
Бутилката ще се продава в луксозна черна кутия, която също променя цветовете си и допринася за цялостната красота на новото творение на Роберто Кавали. 

Roberto Cavalli Vodka Chameleon е втората лимитирана серия от водката с легендарната змия, която я обгръща, след Roberto Cavalli Night edition от 2012 год., която отново беше черна, но със сребърно лого и без променящи се цветове.

ПЪРВИТЕ десет поръчали бутилка Роберто Кавали Хамелеон получават 15% отстъпка от цената! 

 Линк към продукта: http://goo.gl/erwEYk

 
Вашият избор относно бисквитките на този сайт
Преглеждане и настройка
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1