Скъпи клиенти и партньори, съгласно издадената заповед от Министерството на здравеопазването, фирма Ноков и Син Ви информира, че са взети всички необходими и възможни санитарно-хигиенни мерки спрямо екипа на фирмата, стоките и складовите помещения. Считаме, че е отговорност на всички да бъдат предприети мерки за намаляване риска от заразяване и от разпространение на 🦠COVID-19. Пазете се и бъдете здрави!☺


Пишете ни

Вашето съобщение е изпратено успешно!

Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

РАБОТНО ВРЕМЕ:

От Понеделник до Петък: от 09:00 до 16:30 часа
Събота: от 09:00 до 12:00 часа

Заповядайте на място в нашия магазин на адрес: гр София, ул.Владайска река №4, борса Зимница.

Очакват ви много ниски цени!

Не всички артикули, качени в Online магазина, са налични в магазина. Ако се интересувате от конктерен продукт, ще Ви помолим да се свържете с нас предварително, за да уточним подробностите по Вашата поъчка.

Имате възможност да поръчвате ONLINE - 24 часа в денонощието. След направена поръчка в сайта ще получите статус по мейла, който сте посочили, че е заявена успешно.

Доставки за гр София се изпълняват от наши усмихнати и приветливи служители, а извън гр София се обслужват с фирма Еконт.

Дължимата сума за стоката и куриерската услуга се заплаща на куриера, извършващ доставката на адреса или при получаване в офис на куриера.

Поръчки, пуснати в онлайн платформата в Събота, Неделя и Официалните почивни дни, се обработват на първия работен ден от седмицата.

За повече информация, може да се свържете с нас на:

Skype: / Warehouse NOKOV&SON
Email: nokovandson@gmail.com
Online телефон: +359 887 000 900
Online телефон: +359 896 969 695
Адрес за кореспонденция: гр. София ул. Владайска река 4

delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1