Изумруд, Сапфир или Рубин...Чивъс Регал Роял Салют

Скъпоценните камъни на уиски Чивъс Регал сменят визията си.Вече в елегантни кутий, златистият цвят им отива.Освен кутията ,ако забелязвате и емблемата на бутилката е сменена.На досегашната визия на бутилката, изображението представляваше конник с меч, а под него изписани надписи на ирландски език, които и ние се мъчехме да преведем, но засега безуспешно. На досегашната кутия на Роял Салют изображението представляваше емблема на два лъва с корона около гривата си, застанали в поза алебарда. Алебарда- в такава позиция застават рицарите пред кралските порти. Кръстосани копия с острие -самите оръжия се наричат алебарда.Новата визия на Чивъс Регал 21г. Роял Салют бутилката и кутията са изобразени с емблема на царски лъв, както и на предната визия, лъвът има корона около гривата си.
Под самата глава на лъвът, емблемата е завършена от два топа.Двата топа, с гръб един към друг (с фитилите), поставени в кралска поза.От предната част на топовете е изобразен пушек (дим), сякаш токущо е изстреляно гюлето. Топ- оръдие, което се е ползвало в миналото във войните.Зареждат се с гюлета и се пали за задната част фитила, след което гюлето бива изстреляно към врагът. Цялата визия определено подхожда на това уиски.Както вече знаете и за историята на трите цвята, а именно Emerald, Sapphir и Ruby. 
Това богато и комплексно уиски на Chivas отлежава 21 години в дъбови бъчви преди да се бутилира в ръчноизработени порцеланови гарафи. Royal Salute е представен на 2-ри юни 1953 г. в чест на Нейно Величество кралица Elizabeth II в деня на коронацията й. Името на това изключително уиски идва от 21 топовни кралски салюта, изстрелвани в чест на влиятелни сановници. На коронацията си, короната на кралица Elizabeth II е инкрустирана с рубини, сапфири и изумруди. Тези скъпоценни камъни са вдъхновение за цветовете на ръчноизработените гарафи на Royal Salute и следователно цветовете на бутилката може да варират.
Вашият избор относно бисквитките на този сайт
Преглеждане и настройка
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1