Плодови изкушения за лятото!

Fruits & Wine са плодови вина #1 in FRANCE*   Плодови вина номер едно във Франция!
Алкохолно съдържание: 7%
Fruits and Wine от MONCIGALE е продукт,който е бленд от вино и естествени плодови сокове, с леко сладки нотки разкриващи вкуса на различните плодове.
Fruits and Wine от MONCIGALE са едно свежо и достъпно предложение: „ easytodrink “-пълно с аромат и ниско съдържание на алкохол, с елегантен вкус - уникална рецепта, разработена от Marie Brizard, привличащо – уникален външен вид и страхотни цветове ,лесно за разбиране – името е разпознаваемо от клиентите!

Дали за барбекю или пикник сред природата, край басейна или на терасата, плодовите вина Fruits and Wine са идеалното решение за сигурно забавление и наслада. Подходящи са за различни коктейли с вино, като могат да бъдат и сервирани с парчета плод. Наслаждавайте им се добре охладени!
Спрямо Българското законодателство  продукта се нарича: ароматизирана напитка на винена основа. Заради ниският си процент алкохол. 
Вашият избор относно бисквитките на този сайт
Преглеждане и настройка
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1