Вкусът на Gin Mare

Испанския gin Mare навлезе на Българският пазар едва тази година, благодарение на фирмата  вносител ,Selesta trading. Останалата част от портфолиото на компанията включва всички продукти на Изба Карабунар - вината Bulgarian Heritage и Contour; ракиите Културна, Културна специална резерва, Бастуните, както и вносни марки със специален фокус върху категория премиум и супер премиум: английският джин Broker’s London Dry Gin и холандският джин No. 3 London Dry Gin; шотландското малцово уиски The Glenrothes; ромовете Matusalem Rum ets. 1872 - от Доминиканската република и The Pink Pigeon – от остров Мавриций; ирландското уиски The Irishman Handcrafted Whisky; френският коняк Bisqiut; американската водка Tito’s; американското 100% царевично уиски Platte Valley и руските водки Stolichanya, Stolichnaya Kristal, Moskovskaya. Макар и отскоро на пазара, фирмата усилено работи в много добра насока. Представя на българският потребител голямо разнообразие от марки, познати и оценени на високо ниво от потребителите в цял свят. В световен мащаб gin Mare е известен с вкусовите си качества, отличавайки се от другите с това, че в съставките му освен билки присъстват и маслини Arbequina.

Арбекина / Arbequina/  са сорт маслини. Плодът е силно ароматен, малък, тъмнокафяв със заоблени връхчета. В Европа те се отглеждат в Каталония, Испания, но се отглежда и в Арагон и Андалусия, както и Калифорния,  Аржентина, Чили и Австралия.

Те се превърнаха в едни от най- доминиращите сортове в света. 



Представянето на gin Mare започна своят старт в едно от най - елитните заведения в София.
Club Candy в хотел Кемпински Зографски обяви дата 20.08.2015 за официалното представяне на джина на своите посетители. Не бе нужно да се направи резервация или да се заплати символична сума, за да се насладят гостите на вкуса на испанският джин. 
Часът е 20:30 и въпреки, че навън вали като из ведро, от далеч се вижда пълната градина на клубът.



Още с влизането в заведението, на входа ни посрещат две усмихнати момичета, и ни приветстват да опитаме вкуса на gin Mare, насочвайки ни към бара, от който можем да си вземем коктейл приготвен от барман професионалист.  



Барманът любезно ни представи джина, след което и коктейлите за вечерта.
 Избрахме си коктейл Hixter G&T – съставките му : 

Hixter G&T
Gin Mare
Premium Tonic 1724
Манго 



В специална чаша брандира с маслиновите клонки на маслини Арбекина, съставките и за край зрънце пипер, коктейла имаше удивителен вкус.
Следващият коктейл който опитахме, бе и коктейла, който отваря всички аромати на gin Mare . 

Mediterranean
Gin Mare
Premium Tonic 1724
Чери домати и целина 

В останалите коктейли, присъстваха съставки от портокалово сладко, Аперол, фреш лимон и киселец. Те не отстъпваха по вкус на останалите.





Гостите на club Candy можеха да си направят снимка за спомен, на стената на gin Mare, която беше на централно място и  декорирана с бутилки от различни разфасовки на gin Mare , различни цитрусови плодове и разбира се розмарин и мащерка. И важно е да знаете, че Маре не се консумира с лимон или лайм, защото се убиват всички вкусове и аромати на джина!



Очаквайте скоро да разберете и останалите локации на джин Маре и неговото представяне! 

Поръчай -> http://goo.gl/wHNdrv


 

Вашият избор относно бисквитките на този сайт
Преглеждане и настройка
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1