Тюламор с нова дестилерия!

/tpl/img/images/TULLAMORE%20DEW%20VISITOR%20CENTRE.jpg
 Днес, Tullamore D.E.W. е второто най-продавано уиски на Ирландия в световен мащаб и най-бързо развиващо се ирландско уиски. Тюламор Дю също има огоромен успех и постижения, международни награди, трофеи и златни медала на IWSC, International Spirits Challenge и World Spirits конкурс.
 Daniel E Williams : "Успехът, не идва при тези, които го желаят най-много,а при тези които са дълбоко загрижени за това, което правят и се чувстват длъжни да го създават."
 Тези думи на Данаил са  най-вдъхновяващите и актуални и днес, както са били, когато той стартира уискито си. Tullamore DEW стои гордо сред големите уискита на света.
 Тази гордост е отразена в нашият прекрасен Tullamore DEW- Посетителски център, който отвори врати през 2012 г. в сърцето на града Tullamore. В рамките на стените на тази голяма структура живее легенда . Това е, когато един човек построява цяла империя, която тръгва от определена мечта. Това е домът на Tullamore D.E.W.
 На 17 Сеп 2014 новата дестилерия Tullamore Distillery е официално открит на 60 години след приключване на старата дестилерия. Голямото дестилационната традицията на Tullamore сега отново е жива и процъфтява. Прекрасната нова дестилерия се намира в Clonminch на края на града Tullamore и е уникална с това, че областите на дестилерии и пивоварни са в рамките на една сграда - "от смилане до дестилиране". Тук тройно дестилираният дух нужен за съзряване в нашите тъмни ароматни складове, за да стане Tullamore DEW уиски за годините, десетилетия и дори векове напред.
Вашият избор относно бисквитките на този сайт
Преглеждане и настройка
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1