Трайни рисунки върху новите бутилки на уиски Булейт!

За някои хора се казва - "Този не вижда по-далеч от носа си!". За почитателите на татуирането, бихме могли да допълним - "Този не вижда изкуството по-далеч от собствената си кожа!". Правенето на татуировки от хилядолетия е форма на изкуство, чрез което хората декларират своите любими неща. Имена на половинки или деца, мъдри мисли на Конфуций, пеперуди и черепи, дори - религиозни вярвания. Според десетки мнения, татуировките са израз на категоричност, крайност, неотстъпчивост и подобни синоними, поради това, че остават на тялото на татуирания до края на живота му. (Ако се абстрахираме от модерната техника и лазерите за премахване на трайните рисунки, които отнемат от красотата на символиката за константност.)


 

Бърбънът Bulleit Tattoo Edition се появява на пазара, за да подкрепи хорската любов към културата на татуирането, която е изключително популярна през XXI век. Лимитираното издание включва четири емблематични Булейт бутилки с индивидуални и зашеметяващи татуировки. Подобна ограничена серия, няма как да не добие колекционерска стойност. Американските трайни рисунки, черпят вдъхновение от реалния дух на града.


 

Част от художниците и творците, които взимат участие в този "фестивал" на татуровките са: Шон Барбър от Лос Анджелис, Джес Маскети от Ню Йорк, Томас Хупър от Остин, Тексас и Джейсън Кудел от Портланд, Орегон. В сходно партньорство с Булейт, Шон Борбър организира кампания за изработването на първия в света татуиран билборд, който достига дължина от 35 метра, а в настоящия момент циркулира из страната, заедно с най-различни фестивали. 


 

Основен източник:

https://www.wideopeneats.com/bulleit-bourbon-tattoo-edition/


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

Вашият избор относно бисквитките на този сайт
Преглеждане и настройка
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1