Докоснатото от цар Мидас шампанско - Armand de Brignac Gold Midas!

Историческият древногръцки бог - Мидас, имал тъй силното желание, всичко, което докосне, да се превръща в злато. Бог Дионис сбъдва този негов копнеж, но щедрият дар се оказва проклятие. Вследствие на урисията, Мидас позлатявал храната и напитките си, и все оставал гладен и жаден. Реката Пактол се оказва неговото спасение - след като се потопил в нея, дарбата се изпарила...А колкото до реката, тя се превръща в най-богатата на злато река в Мала Азия!

"Armand de Brignac" ("Асото на пика") се разпознава по златната, гигантска, екстравагантна бутилка, изцяло ръчно изработена, (12.5% Vol.), а съдържанието, безспорно, е най-доброто шампанско в света. Разфасовката е 30.0L; смес от сортовете: Пино Ноар 40%, Шардоне 40% и Пино Меюни 20%; ароматът е плодов; вкусът е комплексен, плътен и свеж; а финалът - кремав, продължителен и копринен. Долавят се нотки на цветя, мед и сладкиши. Произвежда се по традиционния стил на Стария свят, а лозята са от района Льо Марн. Бутилките и металните етикети са уникални по тон, текстура и нюанс на квантовия метал. 
До бутилката на "Armand de Brignac" се докосва екип, от едва 18 души. Ръководи се от Жан-Жак Карти - винопроизводителят. Това е любимото шампанско на редица световноизвестни звезди: Том Круз, Леонардо Ди Каприо, Дейвид Бекам, Джъстин Тимбърлейк и други. Цената му се дължи главно на размера на бутилката и прави силно впечатление - €59,999.90. От луксозната му и атрактивна визия, се раждат идеи, като направата на ваза за наргиле. 



 

Вашият избор относно бисквитките на този сайт
Преглеждане и настройка
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1