Текила Лей 925 "По дрехите посрещат, по дрехите изпращат!"

Текила LEY 925 - "По дрехите посрещат, по дрехите изпращат!"

LEY 925 е най-скъпата текила в света, а това се дължи не толкова на качеството на самия алкохол, колкото на самата бутилка. Цената на това бижу доближава 3,5 млн.долара. Бутилката е съставена от 3,6 килограма чиста платина, инкрустирана с 6 400 диаманта. LEY 925 е нарицателно за луксозна атракция и за произведение на изкуството. Няма начин да остане незабелязана!

Текилата е произведена от най-доброто и качествено Агаве и отлежава в бъчви около 7 години. Алкохолният й обем е 42 градуса. Води произхода си от Мексико, което личи и по нейното име - "ley" на испански означава "сребро". 

Бутилката на LEY 925 печели световен редорд на Гинес за най-скъпа бутилка в света и по този начин се подписва със златни....добре де, със сребърни букви в световната история. 

 


 


 



 

Вашият избор относно бисквитките на този сайт
Преглеждане и настройка
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1