водка Crystal Head Signature Edition

223.59 лв.
  • водка Crystal Head Signature Edition m1


700 ml
40 %
Канада

               ЛИМИТИРАНА СЕРИЯ №1 - ръчно изработена !!!
      С ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАЯВЕНА ПОРЪЧКА - ДОСТАВКА ОТ 1 ДО 3 РАБОТНИ ДНИ!
Лимитираната, ръчно декорирана, арт бутилка John Alexander беше пусната на пазара през 2018 г. Джон Александър е един от основателите на Crystal Head Vodka и дизайнерът на емблематичната бутилка с череп. Творбите му са били широко излагани в институции като художествената галерия Коркоран и Музея на американското изкуство Смитсониън във Вашингтон, окръг Колумбия, и Музея на изящните изкуства в Хюстън. Неговото творчество е гордо притежание на много знаменитости и музиканти по целия свят.

Известен като художник на екологично съзнателни пейзажи и сатирични фигуративни произведения, този вдъхновяващ дизайн е извлечен от експресивните картини на Джон Александър. Неговата картина с маслени бои върху платно от 1988 г. „Танцувайки върху водните лилии на живота“ може да бъде намерена в Музея на изкуствата в Далас и се празнува в тази изящна бутилка на художника. Бутилката съдържа оригиналния израз на водка Crystal Head, произведена от канадска царевица.

Отне три години работа с малка занаятчийска работилница в Милано, Италия, за да се създадат 25 000 красиви колекционерски предмети. Всяка декорация на бутилка е ръчно нанесена и номерирана, подчертавайки нейната оскъдност. Тази бутилка, декорирана в картината на Джон Александър, е едновременно красив спомен и уникална възможност да притежавате неговото изкуство.

223.59 лв.
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1