Продажби:+359 887 000 900

Dewar's 12YO 1000 ml

Изчерпан
6290лв.

Алкохолно съдържание: 40%

Разфасовка: 1000 ml

Бранд: Dewar's

Произход: Шотландия

Описание

Това уиски е № 1 в Съединените щати. Един от основателите Том Дюар е известен като автор на афоризми (дюаризми): „Успехът – това е способността евтино да се придобие опит и да се продаде с печалба“ или „Най-голямата грешка, която можете да направите в живота си, е постоянно да живеете в страх да не сбъркате.“ Дюар бил талантлив организатор. В първите години на развитие на компанията 17-годишният Томи предприел двугодишно пътуване по целия свят, за да продава лично своето уиски в различни страни. Той наел 32 представители в 26 държави. Този „отчаян“ директен маркетинг обаче довел до факта, че Том Дюар станал третият британски гражданин, който притежавал автомобил. А днес неговото уиски притежава най-много награди и медали сред всички свои шотландски събратя. През 2001 г. 12-годишното Dewar’s е обявено за най-доброто смесено уиски клас „де лукс“.
Dewar’s е леко уиски, с аромат на ванилия, мед и торф, а послевкусът му е удивително дълъг.
Islay Mist („Айла Мист“)
Основа на тази смес се айловият малц, особено йодирания и със силен мирис Laphroaig. Ако не гледате етикета, че е много трудно ще разберете, че е смесено уиски. Подходящо е за тези, които започват да привикват към опушеното островно уиски.

Вдъхновен от създадения от А. Дж. Камерън процес на съчетаване
Създаден през 2000 г. oт Мастър блендера на Dewar’s, Том Айткен
Всяка бутилка е с индивидуален номер
Единственият скоч, преминал процес на съчетаване и двойно отлежаване в дъбови бъчви за по-голяма мекота и балансиран вкус
Носител на над 24 награди от 2000 г. Насам
Най-бързо разрастващото се 12 годишно скоч уиски
Богато, с мек плодов вкус, истинска наслада за небцето

Заповядайте в нашия нов шоурум

Очакват Ви много ниски цени!
Адрес: гр. София, ул. Градинарска 5А

Nokov and Son Showroom
Меню Любими 000.00 лв.
Нагоре