газирана безалкохолна напитка Транкуини 250мл Джейд

ИЗЧЕРПАН
1.00 лв.
  • газирана безалкохолна напитка Транкуини 250мл Джейд m1
  • газирана безалкохолна напитка Транкуини 250мл Джейд m2
250 ml

Tranquini Jade е изцяло базиран на зелен чай продукт за максимална доза вкус и релаксация. Съдържа изцяло естествени съставки. Има ниско съдържание на въглехидрати, съдържа фруктоза. Ароматът е естествен, без консерванти, лактоза и глутен. Консумира се и от вегетерианци. 
Релаксиращият ефект на Tranquini се дължи на внимателната комбинация на екстракти от естествени съставки. Научните данни сочат, че ТЕАНИНЪТ в ЗЕЛЕНИЯ ЧАЙ провокира релаксиращ ефект, като понижава състоянието на тревожност и стрес, подобрява настроението и концентрацията като не предизвиква сънливост. Екстрактът от МАТОЧИНА има доказан успокояващ ефект. ЛАВАНДУЛАТА се използва от векове като средство за лечение на тревожност и депресия. ЛАЙКАТА под формата на тинктури, екстракти и чай е традиционна ползвана от векове заради нейните облекчаващи и успокояващ свойства.

Изчерпано количество

Вашият избор относно бисквитките на този сайт
Преглеждане и настройка
user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1