Промоция на Вермут | Черен Месец

4 продукта
1 / 1
Промо пакет -11% вермут Mancino Vermouth Rosso Ambrato
вермут Mancino

Vermouth Rosso Ambrato

750 ml стъклена бутилка
Цена за стъклена бутилка 48.89 лв. Цена за 1 бр. на едро: 2 бр. в Кашон 43.69 лв.

Промо пакет -11% вермут Mancino Vermouth Bianco Ambrato
вермут Mancino

Vermouth Bianco Ambrato

750 ml стъклена бутилка
Цена за стъклена бутилка 48.89 лв. Цена за 1 бр. на едро: 2 бр. в Кашон 43.69 лв.

вермут Mancino Vermouth Secco
вермут Mancino

Vermouth Secco

750 ml стъклена бутилка
37.60 лв.


Любими Меню 000.00 лв.
Нагоре