КОЗЕЛ - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

КОЗЕЛ

Категории
Цена
Цена
Цена дребно 2.49 лв.
Цена на едро 2.11 лв.
Убедете се в нашия чешки съвет за вътрешна информация!
2.59 лв.
Светла бира с приятно горчив вкус, аромат на малц и хмел.

KOZEL

30000 ml
182.49 лв.
 
182.49 лв.
 

KOZEL DARK

500 ml
Цена дребно 2.99 лв.
Цена на едро 2.49 лв.
Произвежда се от специални сортове тъмни малцове, което придава на пяната тъмен цвят, отличава се с вкус на хмел и карамел и тъмно кафяв цвят.
бира Kozel DARK
-30%
2.09 лв. 299 лв.
Произвежда се от специални сортове тъмни малцове, което придава на пяната тъмен цвят, отличава се с вкус на хмел и карамел и тъмно кафяв цвят.
бира Kozel
бира Kozel Black Friday
-27%
1.89 лв. 259 лв.
Светла бира с леко горчив вкус, нежен мирис и златистожълт цвят.

„Велкопоповицки Козел“ започва да се произвежда през 1874г. в селището Велке Поповице Среднобохемски край, Чехия в пивоварната „Велке Поповице“, основана през същата година от Франц Рингхофер. Емблема на пивоварната е фигура на козел, откъдето идва и името на бирата. През 1995 г. компанията е закупена от пивоварната „Радегаст“ , която през 1999 г. се слива с пивоварната „Пилзенски Праздрой“. Днес бирата се произвежда в пилзенския завод на „Пилзенски Праздрой“.

В Чехия „Велкопоповицки Козел“ е сред най-предпочитаните марки бира. Произвежда се по лиценз в Русия, Израел, Полша, Унгария, Украйна и Словакия, което прави Kozel една от най-популярните чешки марки бира извън Чешката република. Бирата се предлага в стъклени бутилки от 0,5 и 0,7 л. и в алуминиеви кенове от 0,5 л.

delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1