КОЗЕЛ - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

КОЗЕЛ

Категории
Цена
Цена

бира KOZEL

30000 ml
Цена дребно 182.49 лв.
Цена на едро 163.29 лв.
Цена дребно 3.79 лв.
Цена на едро 3.19 лв.
Светла бира с приятно горчив вкус, аромат на малц и хмел.
Цена дребно 3.39 лв.
Цена на едро 2.89 лв.
Историята на нашата пивоварна от 1874 г. е пълна с интересни факти и забавни преживявания -например как се сдобихме с първия си талисман на пивоварната.
Цена дребно 2.93 лв.
Цена на едро 2.29 лв.
Произвежда се от специални сортове тъмни малцове, което придава на пяната тъмен цвят, отличава се с вкус на хмел и карамел и тъмно кафяв цвят.
бира Kozel Lager Premium
-17%
1.89 лв. 229 лв.
Светла бира с леко горчив вкус, нежен мирис и златистожълт цвят.

„Велкопоповицки Козел“ започва да се произвежда през 1874г. в селището Велке Поповице Среднобохемски край, Чехия в пивоварната „Велке Поповице“, основана през същата година от Франц Рингхофер. Емблема на пивоварната е фигура на козел, откъдето идва и името на бирата. През 1995 г. компанията е закупена от пивоварната „Радегаст“ , която през 1999 г. се слива с пивоварната „Пилзенски Праздрой“. Днес бирата се произвежда в пилзенския завод на „Пилзенски Праздрой“.

В Чехия „Велкопоповицки Козел“ е сред най-предпочитаните марки бира. Произвежда се по лиценз в Русия, Израел, Полша, Унгария, Украйна и Словакия, което прави Kozel една от най-популярните чешки марки бира извън Чешката република. Бирата се предлага в стъклени бутилки от 0,5 и 0,7 л. и в алуминиеви кенове от 0,5 л.

Вашият избор относно бисквитките на този сайт
Преглеждане и настройка
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1