Ирландско уиски - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

Ирландско уиски

Цена
Цена
Произход
Сорт
Количество
Тип
% Алкохол
29.90 лв.
Whistler Double Oaked е ръчно селектирано, първокласно ирландско уиски, което е изработено на малки партиди с помощта на някои от най-добрите малцови и зърнени уискита в Ирландия. Вкусно и пивко уиски. 
29.90 лв.
Whistler Irish Cream е уиски ликьор и е първият в света, който се произвежда с престижния стил ирландско уиски Single Pot Still в своята комбинация. Истинска наслада за всички потребителите.
47.50 лв.
Тройно дестилирано уиски за допълнителна гладкост, със смес от най-добрите ирландски малцови и зърнени уискита, отлежали в два вида бъчви.
54.95 лв.
The Whistler Bodega Cask е тройно дестилирано уиски, отлежало в най-добрите испански бъчви.
67.90 лв.
Whistler P.X. I Love YouSingle Malt отлежава в бъчви сингъл малцове. 
36.48 лв.
Време е да посрещнем най-новото попълнение в семейството на JAMESON – JAMESON CASKMATES. 
7.03 лв.
Тийлинг Сингъл Грейн е уникално сингъл грейн ирландско уиски.  
46.99 лв.
Меката нотка на Oloroso Sherry (спомен от бъчвите, в които е отлежавало уискито) се смесва с лек дъх на ванилия и мед, за да се получи един топъл, сладък, малцов аромат, който напомня на ябълков пай.
уиски Teeling Brabazon Bottling Ser. 2
-10%
94.99 лв. 10569 лв.
Зрели боровинки и касис, пандишпан Виктория с много крем и сладко, канела, мед
169.99 лв.
Ирландско уиски Bushmills Malt 16 year old отлежава не по-малко от 16 години в три вида бъчви – такива, в които преди това са отлежавали бърбън, Oloroso Sherry и портвайн. 
78.15 лв.
Не всеки прави ирландско уиски по този начин – това е начинът на Тийлинг. Това е духът на Дъблин.
92.60 лв.
 Беше отлежало в комбинация от бъчви от бърбън и сотерн, което помагаше да се внесе малко сладост в това торфено лакомство.
2098.97 лв.
Първо отлежаваше в бъчви от бърбън и след това допълнително отлежаваше в бъчви от вино Sauternes, което му придаваше подчертано уникален вкус.
37.90 лв.
West Cork Blended Irish Whisky отлежава изцяло в бъчви с бърбън. Това е лека смес от зърнени и малцови уискита, която има големи ванилови нотки и плодово покритие.
15.29 лв.
Един от най-важните компоненти на аромата на ирландското уиски е печеният ечемик, който се дестилира заедно с покълнал ечемик (малка) във варка ( меден казан за дестилация). 
уиски Teeling Small Batch Gift Box
-5%
50.99 лв. 5370 лв.
Бутилира се без студена филтрация на 46%.
уиски Irishman The Harvest
-20%
51.99 лв. 6500 лв.
The HARVEST е оригинален бленд създаден от самия Бернард Уолш.
74.99 лв.
Bushmills е неповторимо ирландско уиски, което предлага пълна гама от блендирани уискита (стандартни и делукс) и единични малцове. 
21.99 лв.
Bushmills Original е смес от малцово и зърнено уиски, което отлежава бавно в американски дъбови бъчви, специално подбрани, за да му придадат златист оттенък. Вкусът му има мек и деликатен аромат на плодове и мед, както и свежа, леко цитрусова нотка.
Цена дребно 20.49 лв.
Цена на едро 19.26 лв.
Един от най-важните компоненти на аромата на ирландското уиски е печеният ечемик, който се дестилира заедно с покълнал ечемик (малка) във варка ( меден казан за дестилация). Ирландското уиски е резултат от смесване на три типа уискита - Pot Still, зърн
89.00 лв.
Този Irishman Single Malt е тройно дестилирано уиски, отлежало в дъбови бъчви и завършено 15 месеца в бъчви от Марсала.
уиски Sexton
-7%
56.99 лв. 6099 лв.
The Sexton се характеризира със вкус на сушени плодове, восъчна медена пита, ядки. Направен от 100% ирландски ечемичен малц и се дестилира цели три пъти в медни казани.  За постигане на незабравимия вкус напитката отлежава в бурета от Олоросо, специалн
32.95 лв.
Powers Gold Label е комплексно вкусово изживяване с пикантни и медени нотки. Всяка капка е тройно дестилирана по уникален метод за втория и третия етап на дестилацията, характерен за Powers, което дава изключително чистия вкус на дестилата. Отлежавайки
3.69 лв.
 За 2018 г. от него има бутилирани само 5175 бутилки за целия свят. 53% съдържание на алкохол, без допълнителна филтрация (non-chill filtered) Всяка бутилка има свой собствен уникален идентификационен номер.АРОМАТ:Лек и плодов, с намек за бърбън, кайси
30.90 лв.
Смесенo ирландско уиски от запад Корк Distillers отлежало в бърбън бъчви.Аромат: ванилия, сено, бисквитени трохи, докосване на жълт плод.Вкус: поширана круша, биволска трева, малко карамел.Завършек: кратък с някои овощни плодове и черен пипер.
39.39 лв.
За разлика от повечето ирландски уискита, уискито Kilbeggan се дестилира "само" два пъти. Така запазва по-наситения вкус и характер на оригиналните ирландски уискита.
246.40 лв.
Това е перфектен баланс на пикантни, орехови и ванилови нотки с нюанси на сладко шери и изключителна мекота.
44.30 лв.
Writers Tears е леко и сладко тройно дестилирано ирландско уиски, което е дестилирано от 40% pot still и 60% малцови уискита. Резултатът е меден и неопушен, с деликатни плодови нотки. Отлежавало в бъчви от бърбън и изключително пивко , това уиски е иде
55.90 лв.
С  аромат на подправени, задушени плодове, много сладост, ванилия с парченца круша.
уиски Bushmills Single Malt Rare
уиски Bushmills Single Malt Rare Black Friday
-23%
299.99 лв. 38999 лв.
Bushmills 21 year old malt е тройно дестилирано малцово уиски, което отлежава минимум 19 години в бъчви от бърбън и шери, а заключителните 2 години в бъчви от мадейра. 
уиски Kilbeggan
-11%
10.60 лв. 1190 лв.
 Kilbeggan е смесено Ирландско уиски формирано от уникална смес от най добрите ръчно избрани Ирландски малцови и зърнени уискита 
1440.00 лв.
Бутилирана 2007г.
уиски Teeling Brabazon Bottling Series 01
-10%
94.99 лв. 10569 лв.
The Brabazon Bottling Single Malt са фокусирани върху създаването на обогатен вкус, който се дължи на ключовата роля на изобилието от дестилати, които едно Ирландско уиски може да има.
180.29 лв.
 Това е истински оригинал …
уиски West Cork Port Cask & Rum Cask & Sherry Cask & Calvados = Peat Charred Cask Gift Box
-25%
187.19 лв. 24950 лв.
ШЕРИ+ ПОРТ+ РОМ+ КАЛВАДОС
71.99 лв.
14-годишно, тройно дестилирано ирландско малцово уиски от серията Tullamore DEW, което е завършено в бъчви "Бърбън", Порт, Мадейра и Олоросо Шери - израз, който не се вижда често по тези брегове.Аромат: цитрусови плодове, ананас на
544.50 лв.
Мидълтън e уиски, което е част от многото редки ирландски уискита, които се произвеждат в  Jameson Distillery - най-редките от всички разновидности на ирландско уиски. Всяка година, на не повече от сто бъчви, се бутилират на ръка и на разположение на о
Цена дребно 61.99 лв.
Цена на едро 58.27 лв.
Tullamore Dew 12 years old e луксозен бленд, чието превъзходно качество е печелило няколко международни награди от ценители на уиски през последните години. Отличителният и съвременен класически дизайн на дванайсетгодишното уиски го отличават от конкур

JAMESON

50 ml
2.98 лв.
Jameson Irish Whiskey е световноизвестно с отличителния си вкус и мек характер. То е тройно дестилирано от най-добрия ирландски ечемик и чиста, изворна вода и отлежава в дъбови бъчви.
216.00 лв.
Всяка година Бърнард Уолш претърсва избите на дестилерията, за да избере ръчно редица изключителни бъчви, които след това се смесват заедно, за да се създаде The Irishman Cask Strength Irish Whisky.
уиски Teeling Small Batch
-19%
42.29 лв. 5226 лв.
Тийлинг Смол Бач е флагмана на независимата ирландска дестилерия Тийлинг в техният опит да създадат перфектното блендед ирланско уиски. 
уиски Teeling Single Malt
-19%
69.39 лв. 8577 лв.
Тийлинг Сингъл Малц е произведено от независимата семейна микро дестилерия в Дъблин - Тийлинг от 100% сингъл малц уискита. 

В Европа, ирландците са едни от първите в дистилирането на алкохол.

Видовете ирландско уиски са Single Malt, Single Grain, Blended и Pure Pot Still. Обичайна практика е ирландското уиски да се дестилира три пъти, за разлика от скоча, който се дестилира два, но има и изключения. Друго особено качество е, че при печенето на малца, ирландците не ползват торф. Поради което опушените земни вкусове, типични за скоча, липсват. 
Плодовите вкусове и аромати са особеност на ирландското уиски, която комбинирана с тройната дестилация придава по-голяма мекота в сравнение със скоча. Не е нужно да имате голям опит, за да усетите тази характеристика, тъй като тя е толкова силна, че се проявява дори в blended уискитата. Така че, купете си бутилка Johnnie Walker Red Label и Bushmills Original и открийте сами разликата. 
Едни от най-добрите малцови ирландски уискита са Bushmills, Locke’s, Tyrconnell и Connemara. Connemara е единственото ирландско уиски, при което се използва торф за печене на малца. Ако ви се пие single grain може да опитате Greenore, а най-добрите pure pot still уискита са Green Spot и Jameson Pure Pot Still, както и вече споменатото Redbreast. Списъкът на добрите смесени уискита е дълъг - Bushmills Original, Locke's Blend, Inishowen, Millars, Midleton Rare, Black Bush, Jameson, Powers, Paddy, Kilbeggan, Tullamore Dew, като Jameson и Paddy са едни от най-известните в света, а Powers е най-популярното в Ирландия.

delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1