БЕЛИ ВИНА - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

БЕЛИ ВИНА

Цена
Цена
Произход
Сорт
Тип
% Алкохол
Цена дребно 29.99 лв.
Цена на едро 25.59 лв.
Плодът на това вино се отглежда в райони Марлборо, Gisborne и Waipara. 
72.45 лв.
Жив златист цвят. На нос се усещат аромати на жасмин, зряла сладка круша и праскова, ананас, пуканки, ябълка сорт златна превъзходна, карамел и ванилия. Много дълъг и изискан послевкус.
31.90 лв.
Цветът е бледо жълт, със зелени оттенъци
Цена дребно 23.89 лв.
Цена на едро 21.99 лв.
Искрящ златистозелен цвят.
120.75 лв.
В устата е живо и щедро, с много плодове, добре интегрирани киселини, дълбочина и обем. Вкусове на цитруси, лешници и марципан. Дългият послевкус оставя след себе си нотки на подправки и препечено.
Цена дребно 17.59 лв.
Цена на едро 14.39 лв.
Идеален като аперитив или като гарнитура към тапас.
Цена дребно 14.39 лв.
Цена на едро 12.19 лв.
 
Цена дребно 25.59 лв.
Цена на едро 23.59 лв.
Свеж плодов аромат с много приятна сортовост и акценти на ананас, грейпфрут, лайм и екзотичен дъх. 
17.90 лв.
От долината на река Мозел Ризлинг, виното Kласик Фаундейшън 750мл Ризлинг се комбинира прекрасно с морски дарове, салати, пилешки меса и паста. Температура на сервиране: 7 - 10 °C.
8.25 лв.
Нашият ТРАМИНЕР от Хан Крум /ЗГУ/ произвеждаме от контролирани за целта лозя, чийто тероар дава уникална възможност за сортова изява. 
14.99 лв.
   Вино с ярко бледожълт цвят. Ферментация при 16-18 ° C в резервоари от неръждаема стомана. Утайките на Шардоне се разбъркват ежеседмично в продължение на два месеца, за да се подобри сложността и структурата на средното небце преди смесването.
8.25 лв.
Нашето Шардоне от Преслав /ЗНП/ произвеждаме от контролирани за целта лозя, чийто тероар дава уникална възможност за сортова изява. Вино с мощна и богата текстура с аромат на круша, ванилия и тропически цитрус. Продължителен и балансиран финал.
Цена дребно 18.49 лв.
Цена на едро 14.99 лв.
Последващата ферментация в стоманени съдове при строго контролирана температура продължава около две седмици.
Цена дребно 9.89 лв.
Цена на едро 8.49 лв.
Бяло, тропическо балансирано вино. Подходящо за съчетания с чедър и грюйер. 
Цена дребно 36.19 лв.
Цена на едро 30.89 лв.
Това силно, атрактивно и свежо Совиньон Блан има интензивен аромат на жълт грейпфрут, маракуя и лайм, които се интегрират много добре с нотки на цариградско грозде и подправки. Това е вино, което оставя голяма свежест и много дълъг послевкус на небцето
Цена дребно 88.29 лв.
Цена на едро 71.99 лв.
Богатият аромат на лимонова кора придава приятно усещане на небцето. Добре балансиран финал.
13.20 лв.
Произвеждано от умело селектирано грозде, за да демострира характерните особености на тероара Нови Пазар. Интензивният сортов характер с аромат на банан, круша, ябълка и копринена текстура се балансират с натурална свежест. Мощният и дълготраен послевк
Цена дребно 11.79 лв.
Цена на едро 9.59 лв.
 Искрящо бледожълт цвят със зеленикав оттенък.
13.20 лв.
Качествено вино с гарантирано наименование за произход Живо и елегантно вино с подчертана свежест и минералност, характерни за тероара на Нови пазар. Комплексен аромат на цитрус, бели цветя и сметана.Закръгленият и балансиран вкус се допълва с меки дъб
бяло вино Enira White Gift Box With Cup
-8%
22.90 лв. 2499 лв.
Енира Бяла 2018 е дългоочакваното първо бяло вино от винарната в с Огняново, обл Пазарджик.
Цена дребно 8.59 лв.
Цена на едро 6.83 лв.
вино ЕТНNО Шардоне 0,75 л. Онлайн магазин за вино Доставка на българско бяло вино ЕТНNО шардине,Совиньон Блан х Мискет,Мускат и Димят, Розе,Мерло,Каберне и Мавруд,Сира и Рубин
Цена дребно 12.79 лв.
Цена на едро 10.99 лв.
Свеж и чудесен Совиньон блан, произведен от един от най-известните производители във Франция. 
13.20 лв.
Сочно и минерално, с концентрирани аромати на цитрус, мед и праскова, това вино демонстрира потенциала на емблематичния тероар Нови Пазар. Свежият, цветист стил оставя трайни хармонични впечатления.
Цена дребно 8.59 лв.
Цена на едро 6.83 лв.
вино ЕТНNО Совиньон Блан и Мискет 0,75 л. цена 5,40лв Онлайн магазин за вино Доставка на българско бяло вино ЕТНNО Совиньон Блан и Мискет,Мускат и Димят, Розе,Мерло,Каберне и Мавруд,Сира и Рубин
45.00 лв.
Светъл сламено жълт цвят с брилянтна чистота. Интензивен нос, аромати на гардения и орлови нотки, това вино напомня за прясно изцедена лимонада, освежаващо, интензивно и вкусно. 
13.20 лв.
Може да се консумира самостоятелно.
Цена дребно 8.59 лв.
Цена на едро 6.83 лв.
вино ЕТНNО Мускат и Димят 0,75 л. цена 5,40лв Онлайн магазин за вино Доставка на българско бяло вино ЕТНNО Совиньон Блан и Мискет,Мускат и Димят, Розе,Мерло,Каберне и Мавруд,Сира и Рубин
13.20 лв.
Гроздето е брано на три етапа в зависимост от развитието на ароматния профил. Резултатътот блендирането впоследствие, позволява да се получи вино с интензивен сламеножълт цвят, богат аромат на пъпеш, грейпфрут и праскова. Свежият и закръг
Цена дребно 18.69 лв.
Цена на едро 15.99 лв.
 
19.80 лв.
Вино със защитено географско указание дунавска равнина. Искрящ златист цвят. Букет от аромати на лайм и екзотични плодове, добре преплетени с нотки на ванилия и масло.
21.78 лв.
Вино със защитено географско указание дунавска равнина. Вино с многопрофилен и впечатляващ аромат на цитрус, ванилия и масло. Дълбок и мощен вкус с приятна структура и мекота.
Цена дребно 2.99 лв.
Цена на едро 2.69 лв.
Приятен сортов аромат с нюанс на нежен розов цвят и зелена ябълка. 
Цена дребно 2.99 лв.
Цена на едро 2.69 лв.
Виното има нежен аромат с нюанси на жълти плодове, мирабела, нотка цитрус и ванилия. 
Цена дребно 5.89 лв.
Цена на едро 4.64 лв.
вино Братя Минкови Сайкъл 375мл Совиньон Блан Семийон и Вионие 2009г
Цена дребно 5.89 лв.
Цена на едро 4.64 лв.
 
19.00 лв.
Бледо жълто на цвят, виното е с интензивен нос с доминиращи аромати на цитрусови плодове, бяла праскова и нотка на бели цветя. Типичният за Совиньон Блан стил се разкрива във вкуса – свежо и плодово в устата, с хладен и освежаващ финал.
10.80 лв.
Това сухо, плодово вино се слави с великолепна интензивност и чудесни флорални и цитрусови аромати, с възхитително екзотично усещане. Свежо и ободряващо вино, със страхотна киселинност. Финалът приятно пресъздава вкуса с почти солена нотка.
Цена дребно 10.69 лв.
Цена на едро 8.52 лв.
 
Цена дребно 6.19 лв.
Цена на едро 5.29 лв.
Интензивен жълт цвят със зелени отблясъци. Отличителен, свеж и интензивен аромат с леки плодови нотки. Сухо вино с мек вкус, добре балансиран с ясно долавящи се ябълкови и цитрусови нотки.
14.40 лв.
Свежо и интензивно начало, изместено от богати вкусове и приятни нотки на препечено. Ванилия подчертава заобления вкус и ароматния интензитет на това прекрасно Шардоне, в следствие на ферментацията и отлежаването му в дъбови бъчви.
Цена дребно 6.19 лв.
Цена на едро 5.29 лв.
Цвят: Бледорозов цвят с медни намеци.Аромат: Долавят се нотки на пресни праскови и ягоди.Вкус: Свеж, мек и деликатен вкус.Чудесен аперитив. Прекрасно и в комбинация с риба, паста и
48.00 лв.
Жив, ярко жълт цвят със зелени оттенъци. Носът е дискретен, с минерален тон, доминират цитруси и ананас. Сочно и хармонично в устата, с нотки на захаросани цитруси. Продължителен финал и елегантна киселинност.

 

delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1