Уиски - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

Уиски

Цена
Цена
Произход
Сорт
Количество
Тип
% Алкохол
51.79 лв.
Класически Спейсайд сингъл малц без студена филтрация, с естествен цвят.   
уиски Glenfiddich Grand Cru
-7%
649.00 лв. 69999 лв.
Glenfiddich Grand Cru е представен в чисто черно стъклено шише и черна кутия със златен дизайн за фойерверки.
54.00 лв.
Отлежало в ръчно изработени и изсушени на въздух бърбанови бъчви, 12-годишното Old Pulteney най-ясно изразява изключителните качества, характерни за всички сингъл малц уискита Old Pulteney. Традиционно създадени с помощта на стари и класически техники,
71.90 лв.
Отлежавало в използвани Американски бъчви, ex - Bourbon, накрая в ex-bourbon бъчви, в които е отлежавало опушено уиски. 
145.00 лв.
Отлежава в използвани American oak, ex-bourbon, и накрая в Spanish oak, ex-Oloroso sherry бъчви. 
232.00 лв.
Отлежава в използвани American oak, ex-bourbon, и накрая в Spanish oak, ex-Oloroso sherry бъчви, което придава цвят наситен кехлибар. 
60.00 лв.
12-годишното anCnoc е уиски, признато в цял свят. Известно е като задължително за притежаване за всеки колекционер.
98.90 лв.
Ароматът е първоначално силен пушек, обвит от плодови нотки.  
184.90 лв.
Това уиски е бутилирано в най-естествената му форма – без филтриране или оцветяване. 
289.00 лв.
anCnoc 24-годишно е non-chilled filtered уиски, без никакви оцветители, отлежавало в бъчви, направени от испански и американски дъб, в които преди това са отлежавали шери и бърбън.
42.90 лв.
Отлежавало в комбинация от бъчви от американски дъб, в които са отлежавали бърбън и шери, с цвят на бледо злато с кехлибарени отблясъци.Свеж и чист аромат с лимонови нотки. Средно тяло, деликатен плодов стил. Намек за тофи и бътърскоч водят към дъл
128.00 лв.
Това уиски е отлежавало 15 години в бъчви от американски и испански дъб, което е позволило да приеме богатите и естествени елементи на Спейсайд, Шотландия. 
37.90 лв.
Името на това уиски на галски означава „Златна сьомга“. 
64.50 лв.
Отлежавало в бърбън, Олоросо Шери и Върджин северно Американски бъчви.Фино опушено, изненадващо сладко, богато на цитруси и екзотични подправки, Ку Бокан Сигначър отваря света на леко опушените уискита. 
85.96 лв.
CREATION #1 - Изключителен Опушен Сингъл Малц 
40.90 лв.
Glen Moray Classic Sherry Finish Single Malt предлага нов подход в традиционните методи за отлежаване на шотландското уиски в шери бъчви. 
40.90 лв.
С аромат на репечена ванилия и светъл дъб. Богати сушени плодове, медено-златист цвят.
40.90 лв.
Характерните за Glen Moray вкусове на ванилия и дъб се срещат с аромат на торфен дим. 
40.90 лв.
Шардонето добавя плътност, сладост и пикантност към типичните вкусове от сладка ванилия и светъл дъб на нашия Elgin Classic.  
43.00 лв.
Уникално комплексно уиски с неповторим вкус.   
269.00 лв.
 Вкусът предлага нотки на касис и сладък сок, балансиран от карамел, ирис и лют шоколад.
55.90 лв.
Сложните вкусове на летни плодове и шоколадови нюанси от бъчвата за коняк доведоха до най-новото творение на Writers’ Tears – Writers’ Tears Double Oak. С аромат на подправени, задушени плодове, много сладост, ванилия с парченца круша.
99.90 лв.
Edited е за необикновените. Намекът за дим бе дискретно създаден от внимателно подбраните бъчви. Всеки детайл е създаден за насладата на истинските ценители на уискито.Мед и какао са вплетени с нотка на дим и еспресо. По-дълбоко вдъхване на аромата
123.78 лв.
Изследвайте тропическата Гоа във всяка глътка Select Cask Classic. Тучната свежест се разкрива още в началото. Уискито отлежава във внимателно подбрани бъчви и е бутилирано без филтрация, директно от бъчвата.Плодов аромат, малцов, преплетен с мед.
59.98 лв.
Привлекателен израз от бреговете на Гоан в Индия, Нирвана събужда сетивата с мек полъх на бърбън, плодов кекс и примамлив карамелен пудинг. Медената сладост нежно докосва небцето с мек солен оттенък на ечемик, докато сочната ванилия предвещава медения
39.90 лв.
Карамелизирана сладост и след от канела. Финалът е продължителен със сладка пикантност и деликатен дъбов привкус.
61.80 лв.
Много плодов, свеж и сладък аромат. Веднага изпъква ароматът на сладък ечемик и зърнена закуска. 
326.99 лв.
Отличават се вкусови нотки на канела и зрели гроздове, а финалът е копринено гладък.
240.00 лв.
Интензивността на уискито Kurayoshi - 12 години малц се постига след дълъг процес на съзряване на 12 години. 
185.80 лв.
8-годишно смесено малцово уиски от серията Kurayoshi, произведено от Мацуй Шузу в префектура Тотори. Тези уискита са направени със смес от шотландски и японски малцови уискита, сведени до сила на бутилиране с филтрирана с вулкан камък вода.
75.00 лв.
Името Oak Cross идва от използването на американски и френски дъб при отлежаването на това уиски... Богато смесено малцово шотландско уиски със средно тяло, OAK CROSS съчетава ванилови характери от американски дъб и пикантни, подобни на карамфил ха
55.00 лв.
Pig’s Nose предлага сладки зърнени аромати на носа, с мек малцов ръб и приятна мая. 
339.20 лв.
Нотки на стафиди, сушени плодове, москател, панетоне, захарен сироп, преплетени с вкус на  ирабела, дюля, стафиди, тютюневи нотки, печени сладки.   Средно дълъг финал със свежи подправки, сушени плодове, демерара захар.
339.20 лв.
Нотки на кафява захар, лек пушек, захаросани портокалови корички, бяло вино и стафиди , със сметанов вкус, с нюанси на тофи, канелов сладкиш и ментол. Този сингъл малц има дулъг финал, с нотки на папая, ябълка и сладък торф.
243.80 лв.
Нотки на сушени плодове, с портокалов ликьор, канела, бял пипер и землисти нотки. Богат вкус, нюанси на сироп от цитруси, грейпфрут, тъмен шоколад, кафе, кожа. Дълъг и топъл финал, с горчив портокал, ликорис, сушени плодове.
256.52 лв.
С нотки на бадеми, карамел, кокосови стърготини, ванилия, захарен сироп. Богат, многопластов, сладък вкус  с нюанси на бадемова торта, червен портокал, кафе. Дълъг и свеж финал, с цитруси, тофи и мока.
111.30 лв.
Аромат на бисквити, тропически плодове, смокини, ментол, с нотки на бисквити с плодове на небцето, цитруси, леко зърнен характер, леко катранен, тофи. Сладък финал с нюанси на кайсий, подправки, чай от боровинки.
98.58 лв.
Сладък аромат с нотки на сушено месо, лек пушек, ечемичен малц, солен карамел. Букет от пластове от плодове, зърнена закуска, плодов тарт.  Дълъг финал с нюанси на плодов чай, тропически плод, пушека е само във финала.
76.96 лв.
Дисктинктивни нотки на бисквити и зърнена закуска. Екзотични плодове, заедно с ванилия, подправки. Кремообразна текстура, сладки нотки на пралини, кленов сироп, акациев мед, деликатно контрастиращи с вегетални нотки, бяло грозде.
уиски GlenDronach Original
-11%
12.90 лв. 1450 лв.
12-годишният Глендронах узрял в бъчви на Педро Симинес и Олоросо.
68.90 лв.
Интензивен зърнен аромат, вафлени кори, ядки, циструс, кайсия. Нюанси на ечемик, мед, бахар, сладко от кайсии, лека сладост на ром. На финал се усещат пловови нотки - ябълка, кайсия, сливи, както и малц.
87.13 лв.
Името Сенейг идва от красив тесен залив северно от дестилерията. Аромат на свежи орехи, ябълки, лимон и торф.  
Уиски е силна спиртна напитка, която се произвежда от пшеница, ръж или ечемик. Понякога към уискито се причислява и бърбън, който се вари от царевица. Уискито е едно от най-употребяваните високоалкохолни питиета. Неговите разновидности са толкова много, че година няма да ни стигне да опитаме от всички видове. Американско, канадско, шотландско, ирландско, тайландско, японско и още много.
Вашият избор относно бисквитките на този сайт
Преглеждане и настройка
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1