Уиски - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

Уиски

Цена
Цена
Произход
Сорт
Количество
Тип
% Алкохол
58.80 лв.
Много плодов, свеж и сладък аромат. Веднага изпъква ароматът на сладък ечемик и зърнена закуска. 
уиски Glenfiddich
-6%
2199.51 лв. 233999 лв.
Истинско олицетворение на уиски изкуството!
2.65 лв.
Ballantine’s Finest е най-старата рецепта в обръщение, създадена през 1910 г. от фамилията Балънтайн. В този бленд има повече от 40 вида малц и зърнени съставки. Те са внимателно подбрани от 4 различни емблематични шотландски региона. ФИН, СЛАДЪК и с В
61.01 лв.
Ballantine s Whisky Цена: 61.00 лв. уиски 2 л. - Онлайн магазин за алкохол - Доставка на Уиски Балантайнс - Ballantine s Whisky
уиски Ballantine's Finest
-5%
109.99 лв. 11575 лв.
Едно от най-известните шотландски уискита дестилирани в Шотлондия в продължене на век. 
94.99 лв.
Чyдecнo бaлaнcиpaн япoнcĸи мaлцoв блeнд, ĸoйтo мoжeм дa oпpиличим ĸaтo плoдoвa caлaтa в бyтилĸa.
45.53 лв.
Представено през 60те, то е получило множество международни награди и признания през годините като поставя международен, златен стандарт при премиумните шотландски уискита. 
уиски Johnnie Walker Island Green
-8%
119.00 лв. 13000 лв.
 Вкусът е много приятен с нотки на печени кайсии, сушени подправки, фурми и малко млечен шоколад, водещи до среден финал с нотки на овъглен дъб, стафиди и червена ябълка.
90.42 лв.
Сингъл малц скоч уиски от дестилерията Бенромах, отлежало първоначално в екс-бърбън бъчви и завършило отлежаването си последните 25 месеца в специално селектирани бъчви от червено сухо вино от известното Шато Сисак.  
120.84 лв.
Търговският гений на шотландеца му помага за няколко години да разшири своя бизнес и през 1831 да отвори втори магазин в Единбург. 
51.79 лв.
Класически Спейсайд сингъл малц без студена филтрация, с естествен цвят.   
126.00 лв.
Чyдecнo бaлaнcиpaн япoнcĸи мaлцoв блeнд, ĸoйтo мoжeм дa oпpиличим ĸaтo плoдoвa caлaтa в бyтилĸa.
61.22 лв.
Вкусът е на топли препечени подправени тонове, зелени ябълки, сушени кайсии, праскови и банан.  
82.99 лв.
Ароматът е на ванилия, току-що откъснати цветя, сладък, сметанов, с нотки на лимонов чийзкейк. Вкусът е свеж в основата, после леко сиропен, с нотки на маслена глазура и фрезии. Финалът е средно дълъг, билков, изсъхващ, с нотки на ванилия в края.
258.99 лв.
Цвят: Tъмeн мaxaгoн Apoмaт: Mнoгo cилeн шepи apoмaт. Чepeн шoĸoлaд, дъб, cини cливи и гopчиви чepeши. Eĸcплoзия oт apoмaти. Bĸyc: Гopчивият дъб бaлaнcиpa cлaдocттa нa шepитo. Tъмeн шoĸoлaд, ĸaĸ
уиски Kavalan Solist Oloroso Sherry Cask
-12%
271.89 лв. 30799 лв.
Поредната „перла“ в екзотичното малцово портфолио на Максиъм идва от далечен Тайван. Дестилерията King Car е основана през 2005 г., след като е отменен монопола за производство на алкохол в страната и е първата дестилерия, която отваря врати и започва&
29.90 лв.
Whistler Double Oaked е ръчно селектирано, първокласно ирландско уиски, което е изработено на малки партиди с помощта на някои от най-добрите малцови и зърнени уискита в Ирландия. Вкусно и пивко уиски. 
64.08 лв.
Средно към силно опушен сингъл малц скоч уиски от дестилерията БенРиах, Бърни Мос е свеж, плодов, силно торфен, екзотичен. 
13.49 лв.
 J&B Rare има ароматен, фруктов дъх , а вкусът му е ясно различим с нюансите на плодове и ванилия.  
66.89 лв.
Кюриоситъс е средно опушено сингъл малц уиски, чиито торфен характер идва от традиционно опушване на малца чрез сушене в инфузионни пещи. 
29.90 лв.
Whistler Irish Cream е уиски ликьор и е първият в света, който се произвежда с престижния стил ирландско уиски Single Pot Still в своята комбинация. Истинска наслада за всички потребителите.
17.99 лв.
J&B Rare има ароматен, фруктов дъх , а вкусът му е ясно различим с нюансите на плодове и ванилия. Притежава удивителна балансираност и мек и същевременно дълъг следвкус.
47.50 лв.
Тройно дестилирано уиски за допълнителна гладкост, със смес от най-добрите ирландски малцови и зърнени уискита, отлежали в два вида бъчви.
54.95 лв.
The Whistler Bodega Cask е тройно дестилирано уиски, отлежало в най-добрите испански бъчви.
26.79 лв.
 Също като бутилка добро бяло вино, J&B Rare прекрасно съчетава лека киселинност с плодовите си нюанси и постига съвършен баланс между богата гама аромати.  
67.90 лв.
Whistler P.X. I Love YouSingle Malt отлежава в бъчви сингъл малцове. 
36.48 лв.
Време е да посрещнем най-новото попълнение в семейството на JAMESON – JAMESON CASKMATES. 
82.90 лв.
Togouchi Sake Cask Finish е смес, произведена от Sakurao Brewery & Distillery, бивша Chugoku Jozo, известна с традиционното си саке. КАК ДА КОНСУМИРАТЕ:Чисто, стайна температура
99.99 лв.
Алберд е известно като малцовото уиски с най-комплексен и отличителен вкус от всички малцови уискита от остров Айла с характерен силен торфен и опушен аромат, но и с деликатна сладост. Този парадокс му носи много верни почитатели. 
88.00 лв.
КАК ДА КОНСУМИРАТЕ:Чисто, стайна температура
169.99 лв.
Стилно Glenfiddich 18 Years Artist Pack + Flask Нашата малка партида едномалцово шотландско уиски от Шотландия.
Цена дребно 69.99 лв.
Цена на едро 65.79 лв.
Делукс блендирано скоч уиски Dimple се произвежда от Haig, най-старата оцеляла шотландска дестилерия. 
Цена дребно 93.99 лв.
Цена на едро 84.09 лв.
Тази бутилка Highland Park 12 yo Viking Honor се произвежда повече от десетилетие. Древните викинги вярват, че честта и силата да се изправи срещу бедствието са универсални концепции за сила. Същите тези принципи са наследство от викингите, заселили се
7.03 лв.
Тийлинг Сингъл Грейн е уникално сингъл грейн ирландско уиски.  
уиски Talisker Skye
-12%
77.90 лв. 8899 лв.
Произведено в най-старата дестилерия на остров Скай, едномалцовото шотландско уиски Talisker се произвежда край морето от 1830 г. насам, като миризмата и вкусът му незабавно Ви свързват със суровия му морски дом.
46.99 лв.
Меката нотка на Oloroso Sherry (спомен от бъчвите, в които е отлежавало уискито) се смесва с лек дъх на ванилия и мед, за да се получи един топъл, сладък, малцов аромат, който напомня на ябълков пай.
Цена дребно 12.59 лв.
Цена на едро 11.59 лв.
 Също така се препоръчва да се използва за създаване на коктейли.
169.99 лв.
Ирландско уиски Bushmills Malt 16 year old отлежава не по-малко от 16 години в три вида бъчви – такива, в които преди това са отлежавали бърбън, Oloroso Sherry и портвайн. 
уиски Bell's Blended Scotch
-6%
2.54 лв. 269 лв.
отлежат в дъбови бъчви. 
Уиски е силна спиртна напитка, която се произвежда от пшеница, ръж или ечемик. Понякога към уискито се причислява и бърбън, който се вари от царевица. Уискито е едно от най-употребяваните високоалкохолни питиета. Неговите разновидности са толкова много, че година няма да ни стигне да опитаме от всички видове. Американско, канадско, шотландско, ирландско, тайландско, японско и още много.
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1