вино Делас 750мл Ермитаж Руж ле Бесар Сингъл Винярд 2014

ИЗЧЕРПАН
0.00 лв.
  • вино Делас 750мл Ермитаж Руж ле Бесар Сингъл Винярд 2014 m1
14 %
750 ml
Сира
Франция

Това кюве е селектирано от Сингъл Винярд лозе. Гроздето идва само от най-старите лозя, от реномираната зона Les Bessards, в сърцето на хълма Ермитаж. Това вино се произвежда само в най-добрите години, и продукцията му е лимитирана до 6000 бутилки. Беритбата за Les Bessards е изцяло ръчна, и се извършва само когато гроздето е показало оптимална зрялост. Ферментацията се извършва в традиционни бетонови съдове, след 2-дневен контакт със ципата при ниски температури. Мацерацията продължава при контролирана температура между 28 до 30 градуса С. Целият период на мацерацията продължава до 20 дни. Малолактичната ферментация се извършва в дъбови бъчви. Отлежава между 14 и 16 месеца в дъбови бъчви, в които вече е отлежвало вино в продължение между 1 и 3 години.
Това вино Ермитаж е с брилянтен, дълбок червен оттенък с огромна дълбочина. Носът изразява висок клас, с деликатни аромати на къпини, виолетки и черни маслини на леко опушен фон. Ермитаж Les Bessards представя изобилие от концентрация на плод. Това е вино с особено дълбока танинова структура и с изключително добър баланс.

Предложения за съчетаване с храна:

С червени меса - rare do midium степен на изпичане - дивеч, мариновани меса, пикантни стекове. Препоръчва се преди консумация бутилката да стои отворена между 1 и 3 часа.
 

Изчерпано количество

Вашият избор относно бисквитките на този сайт
Преглеждане и настройка
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1