изба Нисово - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

изба Нисово

Цена
Цена
% Алкохол
13.90 лв.
Във виното Риджид Елм Мускат, се усеща силното и преобладаващо присъствие на сорта грозде: Мускат. Ароматът на виното е елегантен и лесно доловим и напомня на горски цветя. Вкусът не е натрапчив, а финалът лъха на свежест и плодове. Температурата на ко
13.90 лв.
Красив златист цвят. Плодов аромат с нюанси на банан, зелена ябълка и ванилови нотки. Впечатляващ плътен и хармоничен вкус.
13.90 лв.
Вино с нежен розов цвят, букетен аромат на горски плодове и дълго впечатляващ вкус.
13.90 лв.
Свежо и гъвкаво с балансиран сочен вкус и аромат на цитрус, кайсия и грейпфрут. Минералните цветисти нотки придават елегантност и благородство. 

Винарска изба "Нисово" е специално проектирана за производството на висококачествени червени, розови и бели вина. Разполага с лаборатория, ферментационен и бутилиращ цех, също така - дегустационни зали. Самото избено помещение се намира под земята и температурата винаги е подходяща за възможно най-добро съхранение на вината. Изба "Нисово" е оборудвана с най-актуалната техника във винарската индустрия. Работата се извършва в напълно затворен кръг - от лозята до бутилките, всичко се преработва там. Всяка година се произвеждат около 4000 хектолитра бяло и 6000 хектолитра червено вино.

 

delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1