АЛКОХОЛНИ НАПИТКИ - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

АЛКОХОЛНИ НАПИТКИ

Цена

Цена

Произход

Сорт

Количество

Тип

% Алкохол

ВИНО МОНТЕ САНТИ 750МЛ ЛА ПЕРЛА ГОЛД
НОВО
10.49 лв.
Пенливо вино Monte Santi La Perla Gold притежава голямо богатство на вкусове и аромати. Когато се разклати бутилката се появява ефект на златисти въртеливи облаци.
джин Гордънс 700мл Зелена Бутилка
НОВО
19.49 лв.
Лондонският сух джин на Гордън се дестилира внимателно по секретна рецепта. Отличителният освежаващ вкус идва от най-добрите подбрани плодове хвойна и селекция от други растителни продукти. Именно вкусът направи Гордън най-продаваният лондонски сух джи
водка Сирок 700мл  Ябълка
НОВО
61.99 лв.
CÎROC ™ Apple се дестилира пет пъти, за да гарантира високо качество.
уиски Чивъс Регал 700мл Мизунара
НОВО
135.80 лв.
Вдъхновен от пътуването на Master Blender Колин Скот до Япония, този смесен шотландски първоначално е пуснат за японския пазар, преди да получи по-широко издание поради популярността на уникалното влияние на дъба Mizunara на сместа.
енергийна напитка Ред Бул 250мл БУТИЛКА
НОВО
3.19 лв.
Red Bull Energy Drink е функционална напитка със специална форма и комбинация от съставки. Red Bull е направена от вода, таурин, кофеин, захароза, гликоза  така, че да замества енергията, която се изразходва при физическа дейност и да осигурява вит
ром Кабо Бай 1л ЕХТЕР
НОВО
11.50 лв.
Cabo Bay Brown Rum е особено подходящ за зимен удар или като основа за екзотични коктейли. Страхотно като подарък.
Вино Винабис Грийн 750мл
НОВО
-12%
17.54 лв. 1999 лв.
Приятно средно сладък, с дръзка висока смесица от аромат на канабис. Вкусът на различно грозде и сочна сочна праскова ще ви изуми.
уиски Тюламор Дю 700мл DUE CROCK с КУТИЯ
НОВО
64.09 лв.
Красива кана с ирландско уиски Tullamore DEW! 
водка Примаков 200мл
НОВО
2.60 лв.
Отличното му качество / цена го прави идеален за приготвяне на популярни коктейлни напитки (като пикантна Кървава Мери), но може да се консумира и директно с лед. Това са две висококачествени водки, Волга и Федор е ясно. Дегустацията се прави сред прия
джин Опир 700мл Екзотик Цитрус
НОВО
49.99 лв.
Tой има гладки меки парфюмни нотки от основната ни хвойнова сърцевина, но балансирани с концентрирани цитрусови нотки на черни лимони, чушки от калган и тимут.
водка Савой 1л
НОВО
уиски Савой 700мл
НОВО
10.24 лв.
Уиски Savoy e  с превъзходна мекота и завършеност на вкуса.
уиски Коза Ностра Томи Гън
НОВО
113.99 лв.
Уиски Cosa Nostra Tommy Gun е шотландско уиски, което се предлага в бутилка с форма на пушка.
ром Бумбу 700мл ХО
НОВО
84.90 лв.
Дългото време на зреене на Bumbu Rum XO вече се забелязва в носа. Тук купувате прекрасна арома бомба, на която не можете да устоите. Ароматът се характеризира с ванилия, печен дъб и ириска.
водка МонтБланк 1л
НОВО
84.50 лв.
ЦвятВодката е идеално прозрачен цвят.
вино Монте Санти 750мл Ла Перла Блу
НОВО
10.49 лв.
Пенливо вино Monte Santi La Perla Blue притежава голямо богатство на вкусове и аромати. Когато се разклати бутилката се появява ефект на сини въртеливи облаци 
водка Сирок 700мл Праскова
НОВО
61.99 лв.
CÎROC ™ Peach е третият ароматизиран сорт от производителите на CÎROC ™ Ultra-Premium Vodka .
водка Копър Хорс 700мл
НОВО
25.00 лв.
100% естествена пшеница, отглеждана в средата на Русия, е в основата на хармоничния вкус и аромат на водка Меден кон.Преди бутилирането водката се почива 3 дни в медни саксии. Медта довежда течността до идеалното състояние, създавайки вкуса на
уиски Чивъс Регал 700мл 13г Шери
НОВО
86.90 лв.
Chivas Regal на възраст над 13 години извежда емблематичния стил на къща Chivas на ново ниво, като отлежава част от сместа в бъчви от шери Oloroso, за да добави допълнителен слой богат и интензивен вкус.
водка Белведере 700мл Пинк Грейпфрут
НОВО
72.50 лв.
Вариант с аромат на розов грейпфрут на полска ръжена водка Belvedere, представен за първи път през 2010 г
ЛИКЬОР ЙЕГЕРМАЙСТЕР 700мл SCHARF
НОВО
31.90 лв.
новият Jägermeister SCHARF. С рецепта, базирана на 80-годишния оригинал, създадена от Curt Mast, тя следва същия прост принцип: без компромиси. Неговият интензивен удар с горещ джинджифил не е за всеки, можете ли да се справите с топлината?
уиски Джони Уокър 700мл ред лейбъл без кутия
НОВО
-32%
17.59 лв. 2569 лв.
Johnnie Walker Red Label с отличителния си и темперантен вкус е създаден да се пие със сода - любим избор за отбелязване на всеки ден. 
уиски Талискер 700мл PORT RUIGHE
НОВО
72.29 лв.
Дълъг и опушен, със сладостта избледнява, за да разкрие какао.
Джак Даниелс Ръж
НОВО
65.90 лв.
Представяме ти ръжено уиски, създадено в стила на Джак. Произведено от нашата 70-процентова ръжена каша, естествена изворна вода от нашата пещера Спринг Холоу и преминало през дълготрайно омекотяване с кленови въглени. 
ВИНО МОНТЕ САНТИ 750МЛ ШПРИЦ
НОВО
10.49 лв.
охлаждащ Monte Santi Aperitivo Spritz, вие обслужвате гостите, без да се налага да се потите при смесване на напитки. Aperitivo Spritz е готов Spritz, просто изберете голяма чаша за вино. Напълнете чашата наполовина с лед, изсипете охладен Aperitivo Sp
джин Опир 700мл Сечуански пипер SMOULDERING SPICE
НОВО
49.99 лв.
Безупречният вкус на джин OPIHR със сечуански чушки и опушени нотки на ажгон.  Смел, интензивен и богато подправен джин, който ви пренася до Далечния Изток през Ориента.
Водка Царь 700мл
НОВО
-10%
13.66 лв. 1518 лв.
 
уиски Савой 200мл
НОВО
3.21 лв.
Уиски Savoy e  с превъзходна мекота и завършеност на вкуса.
текила Савой 700мл
НОВО
10.15 лв.
Текила Savoy е изключително балансирана, чиста и гладка сребърна текила от агаве, дестилирана в Мексико, специално за подчертаване на ароматът му. Опияняващият финал ви напомня за силата на текилата, докато искрата на топло и сладко агаве допринася за
водка МонтБланк 700мл
НОВО
68.50 лв.
Мон Блан е най-високата точка в планинската верига на Алпите и Европа като цяло, чиято височина достига 4810 m. Кристалният масив олицетворява спокойствие, красота, чистота, хармония и баланс. 
уиски Джак Даниелс 700мл Сингъл Барел с ЧАША
НОВО
78.50 лв.
Само един на всеки 100 барела е заделен за узряване в най-високите части на нашите барели, където драстичните температурни промени водят до задълбочаване на цвета и вкуса.
водка Сирок 700мл Съмър Диня
НОВО
73.70 лв.
Лятната диня Ciroc е богат дегустационен дух, направен с водка пет пъти дестилирана от фино френско грозде и завършена в меден съд по поръчка, все още в Южна Франция. Водката се влива майсторски с отличителна комбинация от лятна диня и други естествени
водка Сирок 700мл Кокос
НОВО
61.99 лв.
CÎROC ™ Coconut е един от първите ароматизирани сортове от производителите на CÎROC ™ Ultra-Premium Vodka .
ром Кабо Бай 1л Бял
НОВО
11.50 лв.
Вкус: внимателно Дестилиран от най-добрата захарна тръстика по традиционен метод, този ром вдъхновява със своя мек и елегантен вкус
ликьор Бейлис 1л Ванилия
НОВО
39.90 лв.
Универсална комбинация от ванилия и канела в Мадагаскар, което води до уникално изживяване, което е идеално за коктейл или закуски, като The Royal Brunch.
ЛИКЬОР ЙЕГЕРМАЙСТЕР 1л
НОВО
84.80 лв.
Традиционният немски билков ликьор Jägermeister е преоткрит в тази нова форма „Манифест“. С това последно предложение компанията разширява портфолиото си, за да включи супер премиум продукт. Jägermeister Manifest се основава на оригиналната рецепта на
водка Примаков 700мл
НОВО
8.61 лв.
Отличното му качество / цена го прави идеален за приготвяне на популярни коктейлни напитки (като пикантна Кървава Мери), но може да се консумира и директно с лед. Това са две висококачествени водки, Волга и Федор е ясно. Дегустацията се прави сред прия
джин Савой 1л
НОВО
джин Опир 700мл Ароматик Битерс
НОВО
49.99 лв.
Джин OPIHR отличаващ се с бленда от ароматна смирна и изпъкващата горчивина на кора каскарила. Смело подправен джин с балансирано горчиви нотки от европа и богато подправен от ориента.
ВИНО МОНТЕ САНТИ 750МЛ ЛА ПЕРЛА ПИНК
НОВО
10.49 лв.
Основното вино е обогатено с най-доброто от червени плодове и можете да опитате това отново. Жив вкус с меки ягодови влияния.
шампанско Моет и Шандон Империал 750мл Брут+кутия
НОВО
-8%
73.59 лв. 7999 лв.
Брут - искрящо бяло френско шампанско.От 1743 г. Moët & Chandon е най-обичаното шампанско в света.
уиски Савой 500мл
НОВО
7.18 лв.
Уиски Savoy e  с превъзходна мекота и завършеност на вкуса.

Алкохолни напитки, се наричат напитките съдържащи етилов спирт- етанол. Алкохолът, се получава чрез ферментация на продукти съдържащи захар. Алкохолните напитки се делят на вино, бира, високо и нискоалкохолни напитки. Високоалкохолните напитки са с градус от 40 - 50 % , нискоалкохолните падат под 40 % градус. Вината са с най-много 17,5% градус, а бирите варират от 4% до над 6% градус. 

 Думата „уиски“ произлиза от шотландското „uisge beatha“, което в директен превод означава „вода на живота“. Ирландско, шотландско или американско, уискито – този алкохол за крале, разкрива тайните си само на истински посветените.

 Любопитна подробност относно бърбъна е, че не се допуска употреба на каквито и да е оцветители, тоест, напитката трябва да е напълно натурална и да не съдържа никакви съставки, които по някакъв начин биха променили първоначалните ѝ ударение. Вероятно сте чували: всеки бърбън е уиски, но не всяко уиски е бърбън.

 Произходът на думата “водка” е от славянски език и означава „вода“. Водката е една от най-чистите напитки - получава се чрез дестилация на вода, етанол и ферментирало зърно или картофи и се филтрита с въглерод. 

Джинът е пригоден за включването му в коктейли, а не за да се пие чист. Първоначално джинът се е използвал за медицински цели, преди да стане едно от любимите на цял свят питиета. 

Ромът се произвежда в множество разновидности. Леките („бели“) ромове обикновено се използват в коктейли, докато „златният“ и тъмният ром се ползват в кулинарията. Първокласните марки ром се консумират чисти или с лед.

Текилата, най-популярната мексиканска алкохолна напитка, е основа за приготвянето на много световноизвестни коктейли. Представлява вид ракия, която се произвежда от растението Агаве и може да бъде консумирана по всяко време на деня. Технически, текила - е вид Мескал, но Мескал не е текила. 

Вермут е ароматизирано вино, приготвено от вина, чието характерно ароматизиране е получено чрез задължителното използване на подходящи субстанции, добити по-специално от видовете билки „artemisia“ – пелин. За подслаждане могат да се използват само карамелизирана захар, захароза, гроздова мъст, концентрирана ректифицирана гроздова мъст и концентрирана гроздова мъст.

 Конякът се произвежда от определени сортове грозде. Обикновено коняк се пие в специални чаши за коняк, като предварително се загрява за по-голяма наслада на ароматите, които се отделят.

Ликьорът е сладко алкохолно питие, предпочитано предимно от дами. Подходящо е за консумация с десерти или следобедно матине.Ликьорите, често се използват за направата на десерти и сладоледи. Ликьорите, често се използват за направата на десерти и сладоледи. В Англия, често добавят ликьор към чая, а в други страни към кафето.

 Характерно за анасоновите напитки е, че при тяхното производство отсъства процеса ферментация. 

Брендито е висококачествена алкохолна напитка, която прилича на коняка. То се произвежда от вино, но характерно за него е, че не е задължително да се прави от грозде. За производството му могат да се използват и други плодове.  Думата „бренди“ означава „обгорено вино“. 

Кашаса е бразилска силна дестилирана алкохолна напитка. Популярна е точно толкова, колкото и бразилският футбол, самбата и карнавалите. Използва се предимно при направата на коктейли.

Ракията е любимата алкохолна напитка на българите, която се е превърнала дори в национална. Не питие, а билка. През зимата ракията е популярно да се пие подгрята.

Грапата е италиански дестилат, произведен от остатъчната каша на винопроизводството. В това отношение е близка до българската ракия.

 Названието "мескал" произхожда от думата на езика науатл mexcalli, с която се означават сварените месести листа от агаве. Подходящ и за най-взискателното небце, мескал дава на света вкуса и аромата на суровата мексиканска земя, на агавето, попило слънчева енергия от пустошта. 

Вашият избор относно бисквитките на този сайт
Преглеждане и настройка
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1