АЛКОХОЛНИ НАПИТКИ - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

АЛКОХОЛНИ НАПИТКИ

Цена
Цена
Произход
Сорт
Количество
Тип
% Алкохол
7.99 лв.
Изображението върху опаковката е предложение за сервиране.Съхранение: в затворена опаковка на сухо и хладно място.
7.69 лв.
Съхранение: На сухо и хладно място.
9.99 лв.
Нашата вода се филтрира естествено в продължение на петдесет години, тъй като гравитацията, винаги търпелива, леко тече през гранита и шисти дълбоко под австрийските Алпи в продължение на десетилетия, докато стигне до нашия защитен водоносен хоризонт. 
8.39 лв.
Със студено пресован зехтин. Вегетариански. Веган. Без палмова мазнина, мляко и яйца.
9.99 лв.
Нашата вода се филтрира естествено в продължение на петдесет години, тъй като гравитацията, винаги търпелива, леко тече през гранита и шисти дълбоко под австрийските Алпи в продължение на десетилетия, докато стигне до нашия защитен водоносен хоризонт. 
11.19 лв.
Био бисквитки без глутен, слепени с какаов крем. Продукт без мляко и яйца, без палмово масло, само с растителни съставки.
89.99 лв.
Двойно злато на Световното състезание по спиртни напитки в Сан Франциско и 2 пъти премиум, ултра мек вкус. 50 години филтрирана в Ретийските Алпи; смес от четири древни ръж; и дестилатор, в чието семейство тече във вените територия от пет поколения
10.29 лв.
Вегетариански. Веган. Без палмова мазнина, мляко и яйца. 
2.49 лв.
Съхранение: На сухо и хладно място.
9.59 лв.
Със студено пресован зехтин. Вегетариански. Веган. Без палмова мазнина, мляко и яйца.
2.49 лв.
Съхранение: На сухо и хладно място.
9.59 лв.
Съхранение: Да се съхранява на сухо и хладно място.
2.79 лв.
Съхранение: На сухо и хладно място.
9.59 лв.
Съхранение: Да се съхранява на сухо и хладно място.
6.99 лв.
Минимум 48% какао. Веган. Без глутен и лактоза.  
9.89 лв.
Този продукт е направен в био пекарната на Sottolestelle, работеща единствено с био продукти.
6.29 лв.
С оризово мляко. Веган. Без глутен и лактоза.
10.99 лв.
Този продукт е направен в био пекарната на Sottolestelle, работеща единствено с био продукти.
6.89 лв.
Бадемите в шоколада COCOA на Surovital е комбинация от най-благородните ядки и невероятен шоколад, съдържащ лесно абсорбиращ магнезий, калий и желязо. 
3.99 лв.
.Оризовките на Byodo са суперздравословни: с киноа, без добавена сол, само с 30 kcal в парче!
6.89 лв.
Хрупкавите био лешници в комбинация с разтапящ се суров био шоколад не е единственото достойство на този деликатес. Лешникът в шоколада COCOA е комбинация от богатството на ненаситени мастни киселини от лешници, но също и магнезий, калий и желязо, съдъ
6.89 лв.
Суровите ядки кашу, обвити в шоколад с кафе от сурови какаови зърна са внимателно смлени и обработени за 60 часа при температура под 45°С. Благодарение на естествения подсладител от нектар от цветовете на кокосова палма, този суров шоколад е с необичай
7.69 лв.
Богатите на селен бразилски ядки в шоколадa COCOA са ядки, покрити с тъмен шоколад с ясно забележима плодова нотка.
6.89 лв.
Обвити в шоколад от сурови какаови зърна.
6.89 лв.
Съчетанието на сладки смокини със суров шоколад е истински празник за сетивата. Смокините, освен съдържанието на ценни елементи и свойства, имат най-високото влакнесто съдържание от всички сушени плодове, което го прави здравословна и лека закуска.
1.99 лв.
Съхранение: На сухо и хладно място.
6.29 лв.
Произведен от сурови какаови зърна, обработени под 45°C, био стафидите в суров шоколад на Surovital съдържат 50% органични стафиди и са с цели 65% съдържание на какао. Без соя и без рафинирана захар в състава си. 
7.89 лв.
Кашуто се счита за най-фината ядка на земното кълбо. Поради деликатния си сладък вкус, много хора го смятат за най-вкусната ядка на света. Кашуто е богато на магнезий, цинк, желязо и протеини. Уникалният му вкус, комбиниран със суровия
7.89 лв.
Лешниците отдавна се оценяват по света заради отличителния им вкус и високото съдържание на ненаситени мастни киселини, витамини и минерални соли. Ядките са източник на здравословна енергия, а комбинацията им с кадифения суров кокосов
6.89 лв.
Произведен от сурови какаови зърна, сорт Criollo, обработени под 45°C, био суровият шоколад на Surovital e с цели 55% съдържание на какао и с 2,8% смляно кафе. Съдържа бадеми и 9% бяла черница. Без соя и без рафинирана захар в състава си. С по-нисък гл
6.89 лв.
Ръчно изработен от непечени какаови зърна. Веган.
6.89 лв.
Суровият шоколад на Surovital с череши и акай е шоколад, изработен от сурови, непечени какаови зърна, съчетани с череши и плодове от акай. Деликатността на избраните какаови зърна ви позволява да се насладите на шоколада с най-благородния вкус. Плодове

Алкохолни напитки, се наричат напитките съдържащи етилов спирт- етанол. Алкохолът, се получава чрез ферментация на продукти съдържащи захар. Алкохолните напитки се делят на вино, бира, високо и нискоалкохолни напитки. Високоалкохолните напитки са с градус от 40 - 50 % , нискоалкохолните падат под 40 % градус. Вината са с най-много 17,5% градус, а бирите варират от 4% до над 6% градус. 

 Думата „уиски“ произлиза от шотландското „uisge beatha“, което в директен превод означава „вода на живота“. Ирландско, шотландско или американско, уискито – този алкохол за крале, разкрива тайните си само на истински посветените.

 Любопитна подробност относно бърбъна е, че не се допуска употреба на каквито и да е оцветители, тоест, напитката трябва да е напълно натурална и да не съдържа никакви съставки, които по някакъв начин биха променили първоначалните ѝ ударение. Вероятно сте чували: всеки бърбън е уиски, но не всяко уиски е бърбън.

 Произходът на думата “водка” е от славянски език и означава „вода“. Водката е една от най-чистите напитки - получава се чрез дестилация на вода, етанол и ферментирало зърно или картофи и се филтрита с въглерод. 

Джинът е пригоден за включването му в коктейли, а не за да се пие чист. Първоначално джинът се е използвал за медицински цели, преди да стане едно от любимите на цял свят питиета. 

Ромът се произвежда в множество разновидности. Леките („бели“) ромове обикновено се използват в коктейли, докато „златният“ и тъмният ром се ползват в кулинарията. Първокласните марки ром се консумират чисти или с лед.

Текилата, най-популярната мексиканска алкохолна напитка, е основа за приготвянето на много световноизвестни коктейли. Представлява вид ракия, която се произвежда от растението Агаве и може да бъде консумирана по всяко време на деня. Технически, текила - е вид Мескал, но Мескал не е текила. 

Вермут е ароматизирано вино, приготвено от вина, чието характерно ароматизиране е получено чрез задължителното използване на подходящи субстанции, добити по-специално от видовете билки „artemisia“ – пелин. За подслаждане могат да се използват само карамелизирана захар, захароза, гроздова мъст, концентрирана ректифицирана гроздова мъст и концентрирана гроздова мъст.

 Конякът се произвежда от определени сортове грозде. Обикновено коняк се пие в специални чаши за коняк, като предварително се загрява за по-голяма наслада на ароматите, които се отделят.

Ликьорът е сладко алкохолно питие, предпочитано предимно от дами. Подходящо е за консумация с десерти или следобедно матине.Ликьорите, често се използват за направата на десерти и сладоледи. Ликьорите, често се използват за направата на десерти и сладоледи. В Англия, често добавят ликьор към чая, а в други страни към кафето.

 Характерно за анасоновите напитки е, че при тяхното производство отсъства процеса ферментация. 

Брендито е висококачествена алкохолна напитка, която прилича на коняка. То се произвежда от вино, но характерно за него е, че не е задължително да се прави от грозде. За производството му могат да се използват и други плодове.  Думата „бренди“ означава „обгорено вино“. 

Кашаса е бразилска силна дестилирана алкохолна напитка. Популярна е точно толкова, колкото и бразилският футбол, самбата и карнавалите. Използва се предимно при направата на коктейли.

Ракията е любимата алкохолна напитка на българите, която се е превърнала дори в национална. Не питие, а билка. През зимата ракията е популярно да се пие подгрята.

Грапата е италиански дестилат, произведен от остатъчната каша на винопроизводството. В това отношение е близка до българската ракия.

 Названието "мескал" произхожда от думата на езика науатл mexcalli, с която се означават сварените месести листа от агаве. Подходящ и за най-взискателното небце, мескал дава на света вкуса и аромата на суровата мексиканска земя, на агавето, попило слънчева енергия от пустошта. 

delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1