АЛКОХОЛНИ НАПИТКИ - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

АЛКОХОЛНИ НАПИТКИ

Цена

Цена

Произход

Сорт

Количество

Тип

% Алкохол

вино Търтъл Хаус 750мл Совиньон блан
НОВО
8.49 лв.
Виното се характеризира с блестящ зеленикав цвят на лайм.
бира Корона 1,200л МЕГА Бутилка
НОВО
Цена дребно 6.68 лв.
Цена Кашон 5.30 лв.
 
бренди Пантеон 500мл 5*
НОВО
15.49 лв.
Балансиран и мек, приятен за пиене, несравним аромат, богат кехлибарен цвят.
джин Ирл Браун 1000мл Драй
НОВО
-8%
ликьор Пистачио 500мл
НОВО
19.99 лв.
Цвят – зеленАромат – интензивен аромат на шам-фъстък с нежна нотка на бадемВкус – силен и оригинален вкус на шам-фъстък
плодова напитка Лимонада №1 600мл Лимон
НОВО
Цена дребно 2.20 лв.
Цена Стек 1.84 лв.
 
аперативо Кродино 175мл
НОВО
2.86 лв.
НАЧАЛОТО ГЛОБАЛНО ПРЕДСТАВЯНЕ И РАЗШИРЯВАНЕ НА ДИСТРИБУЦИЯТА ЧАСТ ОТ ПОРТФОЛИОТО CAMPA
вино Търтъл Хаус 3л Совиньон блан
НОВО
24.99 лв.
Вкусът има силно начало, с аромати на тропически плодове, добра дължина и трайна свежест.
УИСКИ УЕСТ КОРК 700мл Пийт Каск
НОВО
49.90 лв.
Една половина от поредица от две части, в която е използван материал, открит в природния резерват Западен корк в гората Гленгариф, един от най-добрите примери за океански дъб. 
бира Полар Мънкийс 330мл Блу Колар Лагер
НОВО
Цена дребно 2.90 лв.
Цена Стек 2.35 лв.
 
ликьор Шериданс 1000мл
НОВО
-5%
бири Ню Йоркър 24 бр х 330мл Лагер Стъкло с ПОДАРЪК КОФА ЗА БИРА
НОВО
-21%
38.16 лв. 4800 лв.
Бира със столичен дух, която трябва да бъде споделена.New Yorker е лека и освежаваща първокласна лагерна бира с интензивен златист цвят.
бира Ефес 500мл Драфт КЕН
НОВО
1.64 лв.
Вкус на прясно произведена бира!
натурална Кара Коко 500мл Кокосова вода 100%
НОВО
3.99 лв.
Кара Коко 100% кокосова водаВода от прясно подбран кокос, идеална за хидратация.Естествен източник на основни електролити (калий, калций, магнезий, натрий и фосфор)Източник на калийБез ароматизанти,
ВОДКА БЕЛАЯ СОВА 700мл МОРОШКА
НОВО
33.99 лв.
Водка с кристално чист цвят
бира Полар Мънкийс 330мл Чеърмен Ипа
НОВО
Цена дребно 2.90 лв.
Цена Стек 2.35 лв.
 
бира Полар Мънкийс 6 х 330мл БЛУ КОЛАР ЛАГЕР с ПОДАРЪК ЧАША
НОВО
-19%
14.10 лв. 1740 лв.
Уникална крафт бира, произведена без маймунджълъци, но с настроение и весел дух. Светло кехлибарен цвят, свежо цитрусов вкус с плодово цветен аромат. Добре си партнира с печени меса, меки сирена, печени зеленчуци, козе сирене и свежи салати.
бренди Пантеон 700мл 7*
НОВО
26.54 лв.
Балансиран и мек, приятен за пиене, несравним аромат, богат кехлибарен цвят.
ПРОМО ПАКЕТ   21 + 3 х 175мл аперативо Кродино на КАСА
НОВО
-20%
54.60 лв. 6864 лв.
ГОТОВА ЗА СЕРВИРАНЕ НАПИТКА БЕЗАЛКОХОЛЕН ЛЕКО ГАЗИРАН АПЕРИТИВ ЕМБЛЕМАТИЧНА БУТИЛКА И УНИКАЛЕН ЗЛАТЕН ЦВЯТ ГОРЧИВО СЛАДЪК, С НЕПОДРАЖАЕМ ВКУС И АРОМАТ
бира Ефес 500мл Драфт Бутилка
НОВО
1.97 лв.
Вкус на прясно произведена бира!
бира Нишко пиво 500мл КЕН
НОВО
Цена дребно 1.48 лв.
Цена Кашон 1.18 лв.
 
ВОДКА БЕЛАЯ СОВА 700мл ОРГАНИК
НОВО
34.99 лв.
Водка с кристално чист цвят.
бира Факсе 500мл КЕН
НОВО
Цена дребно 2.90 лв.
Цена Стек 2.35 лв.
 
БИРА ПОЛАР МЪНКИЙС 6 броя х 330МЛ ЧЕЪРМЕН ИПА с ПОДАРЪК ЧАША
НОВО
-19%
14.10 лв. 1740 лв.
Уникална крафт бира, произведена без маймунджълъци, но с настроение и весел дух. Американски стил IPA с малцово хмелен вкус. Произведена от различни малцове, овес и пет вида хмел. Има леко усещане за карамел и дълъг, свеж плодов послевкус с нотки на гр
бира Фикс Хелас 500мл КЕН Светло
НОВО
Цена дребно 1.40 лв.
Цена Стек 1.09 лв.
FIX Hellas, първата и най-историческа гръцка бира, е първокласна лагер бира, която е идеална за всяко време на деня. Мекият й аромат има балансирана горчивина, повишаваща приятните аромати, появили се по време на ферментация на маята и заоблен дълготра
бренди Пантеон 700мл 5*
НОВО
20.72 лв.
 Балансиран и мек, приятен за пиене, несравним аромат, богат кехлибарен цвят.
плодова напитка Лимонада №2 600мл Лайм и Мента
НОВО
Цена дребно 2.20 лв.
Цена Стек 1.84 лв.
 

Алкохолни напитки, се наричат напитките съдържащи етилов спирт- етанол. Алкохолът, се получава чрез ферментация на продукти съдържащи захар. Алкохолните напитки се делят на вино, бира, високо и нискоалкохолни напитки. Високоалкохолните напитки са с градус от 40 - 50 % , нискоалкохолните падат под 40 % градус. Вината са с най-много 17,5% градус, а бирите варират от 4% до над 6% градус. 

 Думата „уиски“ произлиза от шотландското „uisge beatha“, което в директен превод означава „вода на живота“. Ирландско, шотландско или американско, уискито – този алкохол за крале, разкрива тайните си само на истински посветените.

 Любопитна подробност относно бърбъна е, че не се допуска употреба на каквито и да е оцветители, тоест, напитката трябва да е напълно натурална и да не съдържа никакви съставки, които по някакъв начин биха променили първоначалните ѝ ударение. Вероятно сте чували: всеки бърбън е уиски, но не всяко уиски е бърбън.

 Произходът на думата “водка” е от славянски език и означава „вода“. Водката е една от най-чистите напитки - получава се чрез дестилация на вода, етанол и ферментирало зърно или картофи и се филтрита с въглерод. 

Джинът е пригоден за включването му в коктейли, а не за да се пие чист. Първоначално джинът се е използвал за медицински цели, преди да стане едно от любимите на цял свят питиета. 

Ромът се произвежда в множество разновидности. Леките („бели“) ромове обикновено се използват в коктейли, докато „златният“ и тъмният ром се ползват в кулинарията. Първокласните марки ром се консумират чисти или с лед.

Текилата, най-популярната мексиканска алкохолна напитка, е основа за приготвянето на много световноизвестни коктейли. Представлява вид ракия, която се произвежда от растението Агаве и може да бъде консумирана по всяко време на деня. Технически, текила - е вид Мескал, но Мескал не е текила. 

Вермут е ароматизирано вино, приготвено от вина, чието характерно ароматизиране е получено чрез задължителното използване на подходящи субстанции, добити по-специално от видовете билки „artemisia“ – пелин. За подслаждане могат да се използват само карамелизирана захар, захароза, гроздова мъст, концентрирана ректифицирана гроздова мъст и концентрирана гроздова мъст.

 Конякът се произвежда от определени сортове грозде. Обикновено коняк се пие в специални чаши за коняк, като предварително се загрява за по-голяма наслада на ароматите, които се отделят.

Ликьорът е сладко алкохолно питие, предпочитано предимно от дами. Подходящо е за консумация с десерти или следобедно матине.Ликьорите, често се използват за направата на десерти и сладоледи. Ликьорите, често се използват за направата на десерти и сладоледи. В Англия, често добавят ликьор към чая, а в други страни към кафето.

 Характерно за анасоновите напитки е, че при тяхното производство отсъства процеса ферментация. 

Брендито е висококачествена алкохолна напитка, която прилича на коняка. То се произвежда от вино, но характерно за него е, че не е задължително да се прави от грозде. За производството му могат да се използват и други плодове.  Думата „бренди“ означава „обгорено вино“. 

Кашаса е бразилска силна дестилирана алкохолна напитка. Популярна е точно толкова, колкото и бразилският футбол, самбата и карнавалите. Използва се предимно при направата на коктейли.

Ракията е любимата алкохолна напитка на българите, която се е превърнала дори в национална. Не питие, а билка. През зимата ракията е популярно да се пие подгрята.

Грапата е италиански дестилат, произведен от остатъчната каша на винопроизводството. В това отношение е близка до българската ракия.

 Названието "мескал" произхожда от думата на езика науатл mexcalli, с която се означават сварените месести листа от агаве. Подходящ и за най-взискателното небце, мескал дава на света вкуса и аромата на суровата мексиканска земя, на агавето, попило слънчева енергия от пустошта. 

delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1