СТУДЕН ЧАЙ - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

СТУДЕН ЧАЙ

Цена

Цена

Произход

студен чай Биола 500мл ЗЕЛЕН ГАВРИОЛА
-27%
0.80 лв. 109 лв.
Гравиола е тропически плод, още наричан „растението чудо“. Плодът на дървото гравиола, които се използват за овкусяване на чая, е известен със сладко-киселия аромат. Този плод е най-разпространен в Доминиканската република, Куба, Бахамските острови, Ко
студен чай Биола 500мл ЧЕРЕН ЧАЙ С ПРАСКОВА
-27%
0.80 лв. 109 лв.
Черният чай добре облекчава лятната сънливост и умора, утолява жаждата и възстановява силата. А прасковата помага за облекчаване на нервното напрежение.
студен чай Сан Бенедето 1,5л Праскова
-20%
1.90 лв. 237 лв.
Една напитка, която по перфектен начин балансира сладост, овкусен чай и ниско минералната вода на Сан Бенедето. Възхитителна и освежаваща лятна напитка, съдържаща сок от праскова.
16.49 лв.
Чаят на Монин - Лимон, е перфектно съчетание на опушен черен чай и свежи малини. Произведен е изцяло от натурални съставки. Подходящ за студени чайове със сода и лед, и плодови коктейли. 
студен чай Сан Бенедето 1,5л Зелен
-20%
1.90 лв. 237 лв.
Зеленият чай, синоним на изисканост и благополучие, който съчетава особеното регенериращо усещане за алое вера с уникалното закаляващо удоволствие на продукт в чиста минерална вода San Benedetto. 
студен чай Биола 500мл ЧЕРЕН ЧАЙ С МАЛИНА
-27%
0.80 лв. 109 лв.
Малините са не само вкусни, но и много богати на различни фитонутриенти, които ги правят вкусен начин да подсилите организма.Антиоксидантните съединения в малините са против стареене. Съдържа желязо, калий, медни соли, танини, фибри, витамини С и РР. Т
студен чай Сан Бенедето 1,5л Лимон
-20%
1.90 лв. 237 лв.
Не съдържа ГМО и консерванти.
16.49 лв.
Чаят на Монин - Лимон, е перфектно съчетание на опушен черен чай и свежи лимонови нотки. Произведен е изцяло от натурални съставки. Подходящ за студени чайове със сода и лед, и плодови коктейли. 
студен чай Биола 500мл Черен Чай с Лимон
-27%
0.80 лв. 109 лв.
Черният чай обикновено се консумира с лимон и по-рядко с други цитрусови плодове. Комбинацията от чай с цитрусови плодове засилва хранителните, лечебни свойства на тази напитка: тя възстановява загубената сила и утолява жаждата. Ето защо чай с лимон се
16.49 лв.
Чаят на Монин - Лимон, е перфектно съчетание на опушен черен чай и свежа праскова. Произведен е изцяло от натурални съставки. Подходящ за студени чайове със сода и лед, и плодови коктейли. 
студен чай Сан Бенедето 500мл Праскова
-20%
0.90 лв. 113 лв.
Една напитка, която по перфектен начин балансира сладост, овкусен чай и ниско минералната вода на Сан Бенедето. Възхитителна и освежаваща лятна напитка, съдържаща сок от праскова. 
студен чай Сан Бенедето 500мл Зелен
-20%
0.90 лв. 113 лв.
Студеният чай Сан Бенедето Зелен, черпи мъдрост от Изтока, той е приятел на благосъстоянието, благодарение на богатата концентрация на катехини и полифеноли, които са съюзници срещу стареенето на клетките. Чувствайте се млади и в добра форма! Съдържа з
1.13 лв.
Една напитка, която по перфектен начин балансира сладост, овкусен чай и ниско минералната вода на Сан Бенедето. Възхитителна и освежаваща лятна напитка, съдържаща лимонов сок. 
0.98 лв.
Перфектен баланс между сладки, ароматни чайове и ниско минерализираната вода San Benedetto. Свеж и балансиран вкус.Не съдържа ГМО и консерванти.
0.98 лв.
Балансирана комбинация от сладък и деликатен чай в съчетание с минерална вода. Чист, лек и балансиран вкус, който прави този студен чай, приятно дневно питие.

  Студеният чай или чая е с високо съдържание на антиоксиданти, които помагат за неутрализиране на свободните радикали и имат значение за укрепване на костите.

   Ключов момент в случая е чаят да се приготви двойно по-силен, тъй като ще се разреди допълнително, когато към него се добави лед.

 

Вашият избор относно бисквитките на този сайт
Преглеждане и настройка
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1