Бърбън Кентъки Оул | Kentucky Owl - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

Кентъки Оул

234.30 лв.
С нотки на гардения, бананов хляб, препечена коричка хляб и червена ябълка на носа. Вкусът е на крекери на Греъм, цитрусови плодове, ириса и подправена сладка подправка на канела, балансирана с нотки на бяло грозде и нотка на кайен на финала.

Кентъки Оул е основана през 1879 г. от местен фармацевт, Чарлз Мортимър Дедман. Той и новата му булка получили голям парцел земя на брега на река Кентъки като сватбен подарък от осиновения му баща, градски съдия. След като го управлява със съпругата си, той решава да построи C.M. Дестилерия Dedman. В продължение на десетилетия той произвежда "Бърбънът на мъдрия човек" под обозначение Растителна спиртна напитка № 16, една от първоначалните дестилерии в Кентъки и част от процъфтяваща индустрия.

delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1