БРЕНДИ - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

БРЕНДИ

Цена
Цена
Произход
Сорт
Количество
Тип
% Алкохол
274.00 лв.
Носът е много комплексен и разкрива доминиращи плодови нотки и фини нотки на подправки и много нежни дъбови аромати. Меко и копринено в устата и с много продължителен финал.
5.79 лв.
Висококачествено винено бренди Винено бренди Плиска се произвежда по класическа технология от подбрани стари дестилати, отлежали над 5 години в малки дъбови бъчви. Процесът на стареене позволява развитието на добре запомнящи се оттенъци на дъб във вкус
14.19 лв.
Висококачествено винено бренди Винено бренди Плиска се произвежда по класическа технология от подбрани стари дестилати, отлежали над 5 години в малки дъбови бъчви. Процесът на стареене позволява развитието на добре запомнящи се оттенъци на дъб във вкус
1690.00 лв.
Може да се превърне в отличен подарък за рожден ден или годишнина.  
29.79 лв.
Балансираният вкус на ракия Плиска ХО е резултат от продължителен процес на стареене. 
21.79 лв.
Висококачествено винено бренди Винено бренди Плиска VSOP е напитка, произведена след грижливо подбиране и блендиране на винени дестилати отлежали в малки дъбови бъчви над 7 години. Деликатно съчетание на дървесни тонове, преплетени с нюанси на ванилия&
238.00 лв.
Създаден през 1948 година , Винекс Преслав и до днес е един от лидерите във производството на висококачествени вина и високоалкохолни напитки. Произведено по традиционна френска технология от избрана партида винен дестилат, реколта 1973 година. 
Цена дребно 8.99 лв.
Цена на едро 8.29 лв.
 
Цена дребно 2.99 лв.
Цена на едро 2.79 лв.
 
27.39 лв.
Висококачествено винено бренди "Винено бренди Плиска резерва 1300 ХО" е произведено след прецизно блендиране на специално подбрани партиди винен дестилат, изваряван в конячни казани тип “Alambic” и съзрявал в малки дъбови бъчви в продължение на 15 годи
Цена дребно 10.69 лв.
Цена на едро 8.46 лв.
Цена дребно 3.64 лв.
Цена на едро 2.81 лв.
бренди Ararat Erebuni30
-10%
Цена дребно 1457.99 лв.
Цена на едро 1311.15 лв.
Ароматът на сушени плодове нежно и хармонично се преплита с нотки на печен лешник, като оставя приятна тръпчивост на отлежал дъб, съчетана с кайсии и опушени сливи.
Цена дребно 176.59 лв.
Цена на едро 150.83 лв.
Красив тъмно кехлибарен цвят. Приятни блясък и неопетнена прозрачност. Хармонична, копринена, сложна и изтънчена консистенция. Балсамов аромат и преход към кедрови тонове. Богат и комплексен вкус с приятен дълготраен послевкус. Изисканата комбинация от
Цена дребно 104.29 лв.
Цена на едро 89.09 лв.
Петнадесетгодишното Васпуракан открива гамата стари брендита АРАРАТ. Неговият букет се отличава с хармонично съчетание на аромат на подправки, кафе и дърво и мек, деликатен вкус с подчертаната сладост на арменски сушени плодове.
Цена дребно 56.99 лв.
Цена на едро 51.24 лв.
Брендито АРАРАТ Ахтамар е олицетворение на преданост и страст. Вдъхновено от древната легенда за любовта на принцеса Тамар към смел, млад мъж, който се удавил в суровите води на езерото Ван, докато се опитвал да стигне до нея.
Цена дребно 44.99 лв.
Цена на едро 36.86 лв.
Отличава се със   свеж плодов аромат с оттенъци на портокалови кори и дъбова кора и силен, дълготраен и отличителен плодов вкус, балансиран от оттенъци на лимон, карамел и сушени смокини. Финалът е с нотки на горчив бадем. Цвят, богат на злато и кехлиб
Цена дребно 30.89 лв.
Цена на едро 25.39 лв.
Брендито „АРАРАТ“ е може би най-популярното в гамата. Името Арарат идва от известната планина Арарат, най-уважаваният символ на националната култура и идентичност на Армения, източник на жизненост и гордост. Арарат е също и мястото, където растат едни&
Цена дребно 21.59 лв.
Цена на едро 17.75 лв.
Брендито „Арарат“ е най-младото и дръзкото в гамата. То се отличава със своя жив аромат на подправки и цъфтящи плодови дървета и наситен, леко изгарящ вкус с нотки на прясно домашно изпечен сладкиш.   
40.40 лв.
VSOP представлява баланс от плодови аромати, понякога захаросани, с дървесна нотка и подправка. При отпиване по-леката структура, идваща от дървото, е мека, а брендито се усеща в дълбочина. С аромат на плодови и цветни нотки. Отлежаването му в д
26.69 лв.
Regal Pride XO - вкусна марка с мек, елегантен вкус с топъл, опияняващ финал. 
15.89 лв.
Мек вкус. Най - добре за консумация при стайна температура.
Цена дребно 14.79 лв.
Цена на едро 12.59 лв.
Петгодишното Бренди „Черноморско Злато” съчетава нотки на ванилия и шоколад.
Цена дребно 22.09 лв.
Цена на едро 18.79 лв.
Цена дребно 32.39 лв.
Цена на едро 27.49 лв.
 Последващото му лагеруване в 10-тонни дъбови бъчви придава на брендито хармония и мекота. 
Цена дребно 77.09 лв.
Цена на едро 65.49 лв.
 Силният букет е доминиран от нюанси на сушени плодове, шоколад и деликатни аромати на лешници, които много добре се съчетават с нежните ванилови нотки.
Цена дребно 35.89 лв.
Цена на едро 30.49 лв.
Винено бренди, произведено по класическа технология от винен дестилат, отлежал над 33 години в дъбови бъчви. 
Цена дребно 113.89 лв.
Цена на едро 96.79 лв.
Откроява се с уникален златисто-кехлибарен цвят, запомнящ се комплексен аромат, съчетаващ в себе си ванилия, карамел и смокини, изключителен вкус и незабравим финал. 
33.50 лв.
Не се използват нови бъчви, за да се избегне  ароматите на дървото да се смесят с естествените аромати на Калвадос.
38.50 лв.
 Busnel Calvados VSOP може да се определи като благородна и много полезна ракия с индивидуалните, характерни свойства на красивата Франция.
17.49 лв.
Сладко мускатово вино с отлично качество от Самос, с алкохолно съдържание 15 %, ръчно приготвен карамел, ванилия, розов екстрат; два месеца отлежаване в малки дървени бъчви от Франция и Мецово.Mediterane 5 звезди: тъмночервен цвят, силно присъст
149.00 лв.
Свежо, меко и заоблено в устата, разкривайки фин съюз между ванилия, дъб и плод. Добра продължителност, с аромати на сушени плодове и препечено във финала.
97.65 лв.
Свежо, меко и заоблено в устата, разкривайки фин съюз между ванилия, дъб и плод. Добра продължителност, с аромати на сушени плодове и препечено във финала.
84.00 лв.
Силен букет на сушена синя слива и аромат на препечен хляб и джинджифилов кейк. Толкова меко, гладко и заоблено в устата, че се усеща само фината дъбова ванилия, без следа от алкохол. 
58.00 лв.
Силен букет на сушена синя слива и аромат на препечен хляб и джинджифилов кейк. Толкова меко, гладко и заоблено в устата, че се усеща само фината дъбова ванилия, без следа от алкохол. 
бренди Fundador Sherry Cask
-10%
25.19 лв. 2809 лв.
Основател, еталон за Brandy de Jerez благодарение на качеството на нашите продукти и многобройните награди, които ни подкрепят.
49.00 лв.
Букетът първоначално предлага препечен хляб и фин карамел. Вкусът е смел и жизнен, с намек на ванилия излял се от топлината на дестилацията и препечения дъб. Бренди пълно с топлина и деликатност.
98.00 лв.
Един добър баланс между зрели плодове и опушен вкус. Финалът с нотка на ликорис е омекотен от дълбок ядков привкус, толкова типичен за известните Бас-Арманяк напитки, и за Рансио.

 Брендито е сборно наименование на алкохолни напитки, получени чрез дестилиране на ферментирал гроздов сок или ферментирал сок от други плодове – ябълки, круши, череши, сливи. Съответните плодове, от които се приготвя бренди, трябва да се дестилират по време на производствения процес. 

delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1