КАШАСА - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

КАШАСА

Цена
Цена
Произход
Количество
Тип
% Алкохол
34.49 лв.
Кешаса Pitu е бразилска алкохолна напитка, която се произвежда от чиста захарна тръстика. Само сокът, на захарната тръстика, извлечен от първото пресоване, се използва за износ.Този сок има свеж, чист вкус. 
35.59 лв.
Името "Sagatiba Pura " означава вечно търсене на чистота, качество и вкуса. Най-популярният кашаса коктейл е Caipirinha.
26.49 лв.
Кешаса Pitu е бразилска алкохолна напитка, коята се произвежда от чиста захарна тръстика. Само сокът, на захарната тръстика, извлечен от първото пресоване, се използва за износ. Този сок има свеж, чист вкус. 

Кашасата е силна алкохлна напитка, получена при дестилация на екстракт от захарана тръстика. Тя е от 38- до 48- градусова и е най-разпространената алкохолна напитка в Бразилия. 

Обикновено се съхранява в големи дървени бъчви. Напитката се дели на две разновидности - бяла и тъмна (златна) Кашаса. Бялата се бутилира непосредствено след дестилация и има тенденция да бъде по-евтина за продажба. Използва се предимно при направата на коктейли. 

Вашият избор относно бисквитките на този сайт
Преглеждане и настройка
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1