Танкерeй - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

Танкерeй

Цена дребно 29.49 лв.
Цена на едро 25.99 лв.
Този Лондон Dry Gin, произведен от двойна дестилация с добавяне на билки и подправки, а останалото е тайна на производителя. Силата на напитката, варира от 40% до 47,3%.
Цена дребно 57.99 лв.
Цена на едро 49.90 лв.
Ръчно в малки партиди, използвайки техния уникален четворен процес на дестилаця. 
Цена дребно 38.99 лв.
Цена на едро 32.99 лв.
Основателят на Tanquray - Чарлз Танкерей е бил новатор и пионер в преследването на най-добрият джин в света. 
Цена дребно 38.99 лв.
Цена на едро 32.99 лв.
Tanqueray Blackcurrant Royale Destilled Gin съчетава сочно касис с деликатна ванилия за един наистина разкошен вкус. 
джин Tanqueray Alcohol Free 0.0%
джин Tanqueray Alcohol Free 0.0% Black Friday
-10%
Цена дребно 34.99 лв.
Цена на едро 0.00 лв.
Tanqueray 0,0% се наслаждава най-добре с много лед, висококачествена тонизираща вода и гарниран с парче лайм, но също така е перфектната основа за широка гама от безалкохолни коктейли.
Цена дребно 38.99 лв.
Цена на едро 32.99 лв.
Четворно-дестилиран от Rangpur лаймове.Tanqueray Рангпур Gin представя най-добре пазената тайна на британско-индийскa традиция. Бутилка вдъхновена от формата на шейкър, с по-светъл цвят от бутилката Tanqueray заради по-свежия и лек вкус.Ran

Джин Tanqueray е едно от по-добрите неща, което Англия е завещала на света, въпреки че днес се произвежда в Шотландия и най-много се харесва в САЩ.
Tanqueray е една от водещите марки на компанията Diageo и част от портфолиото на състезанието World Class – най-авторитетният и престижен конкурс за бармани в света. Това е и предпочитаният избор на най-добрите бармани в света и от него се продават около 2 милиона 9-литрови каси всяка година.

Вашият избор относно бисквитките на този сайт
Преглеждане и настройка
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1