ГРАПА - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

ГРАПА

Цена
Цена
Произход
Сорт
Количество
Тип
% Алкохол
Цена дребно 36.99 лв.
Цена на едро 0.00 лв.
Младата, елегантната и изтънчена грапа Александър е най-добре продаваната грапа на Дистилерия Ботега. Цветът на напитката е безцветен и кристален. Ухае на свежи горски плодове. Вкусът е наситен, свеж и плодов. 
Цена дребно 60.99 лв.
Цена на едро 0.00 лв.
Отличителен кехлибарен цвят. Изкусителен аромат на мед, ванилия, какао и подправки. Вкусът на тази напитка е интензивен, изпълнен с нотки на благородна дървесина. 

Грапата помага на храносмилането, за това тя е чудесен дижестив. Препоръчва се добре охладена. Може да се пие в комбинация с черен шоколад. В регионите Венето и Фриюли, грапата традиционно се консумира като добавка към еспресото. 

Грапата е италиански дестилат, произведен от остатъчната каша на винопроизводството. В това отношение е близка до българската ракия. В миналото производството на грапа е било метод да се извлече още малко алкохол от гроздето.

Вашият избор относно бисквитките на този сайт
Преглеждане и настройка
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1