TATRATEA - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

TATRATEA

Цена
Цена

 От всички традиционни рецепти на нашите баби и дядовци, избрахме най - доброто, за да създадем ТАТРАТЕА. Това беше дълго и предизвикателно пътешествие, изпълнено с препятствия и трудности, но бях задвижван от желанието си да създам нещо специално и уникално - ЯН СЕМАНЯК (създател на дестилерията на "Карлофф и Татра".

 TATRATEA се произвежда от 2003г насам през 2008г успяхме да насочим производството към дестилерията на "ТАТРА", първоначално построена за обработка на лен. Създадена е през 1860г от Карол Уайн като една от най - модерните фабрики. С визуалните си проекти Уайн насърчава развитието на ленената индустрия, както и на други отрасли под планинския масив татри. Благодарение на запазената архитектура основният производствен обект е обявен за словашки паметник на културата.
 

Вашият избор относно бисквитките на този сайт
Преглеждане и настройка
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1