Гранд Марние - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

Гранд Марние

Цена
Цена
53.39 лв.
Френски портокалов ликьор на основа коняк и захар. Grand Marnier е ликьор трипъл сек създаден през 1880 г. и все още произвеждан от същото семейство във Франция. 
ликьор Grand Marnier
-5%
61.90 лв. 6500 лв.
 Отличава се с комплексен аромат на портокалов цвят, комбиниран с подсладени кори на цитрусови плодове и твърд карамел. Основният коктейл с GRAND MARNIER е Grand Margarita. 

Grand Marnier е ликьор трипъл сек създаден през 1880 г. и все още произвеждан от същото семейство във Франция. Компанията е горда с факта, че той е най-експортираният ликьор във Франция, както и първият ликьор изнесен от страната. Предлага се в над 150 страни и се използва от широка гама напитки и десерти. Брендито използвано в Cordon Rouge Grand Marnier идва от региона Коняк във Франция, място известно с изключителните си коняци. Качеството на коняка използван в Cordon Rouge Grand Marnier може да достигне стареене до 10 години. Сordon Rouge Grand Marnier е произведен по оригиналния метод на Grand Marnier от 1880 г.

Вашият избор относно бисквитките на този сайт
Преглеждане и настройка
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1