Луксардо - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

Луксардо

Цена
Цена
Цена дребно 27.49 лв.
Цена на едро 22.19 лв.
Luxardo Sambuca Dei Cesari е сладък и силен ликьор, съдържащ етерични масла, получени чрез парна дестилация на семената от звездовиден анасон, които са разтворими в чист алкохол. 
Цена дребно 29.99 лв.
Цена на едро 24.29 лв.
Лимончелото е символ на италианската гурме култура – най-известният в света италиански ликьор, който се произвежда от лимонени кори. 
Цена дребно 29.49 лв.
Цена на едро 23.79 лв.
Класически бадемов ликьор с кехлибарен цвят и мек вкус. 
Цена дребно 41.79 лв.
Цена на едро 33.79 лв.
Luxardo Maraschino Originale може да се използва в много класически коктейли или чист като напитка след вечеря. Също така е идеален за плодове като ягоди, ананаси, портокали и т.н. или като аромат на сладкарски изделия и сладоледи. 
Цена дребно 27.39 лв.
Цена на едро 22.09 лв.
Наречен на традиционния италиански коктейл Aperitivo, Luxardo Aperitivo е добре балансирана инфузия от цитруси, тинтява, ревен и други билки. 
Цена дребно 24.59 лв.
Цена на едро 19.89 лв.
Luxardo Bitter Rosso идеален за много класически коктейли като американо или негрони, може да се консумира чист или върху лед като аперитив. 
Цена дребно 30.59 лв.
Цена на едро 24.69 лв.
Това е ликьор от черна череша ( вишни сорт отглеждани от Luxardo) - друга версия на черешова ракия. 
Цена дребно 26.19 лв.
Цена на едро 21.09 лв.
Средно-горчив диджестив, получен от вливане на билки като кондуранго, кардамон, канела, горчиви портокалови кори.Цвят:  кафяв / черен цвят.Аромат: Първите впечатления са завързана с тревисти-ботаническа аромати
Цена дребно 33.59 лв.
Цена на едро 27.09 лв.
Triplum е класически "трипъл сек" дестилиран от Luxardo, стриктно верен на оригиналните спецификации и производство от първата половина на 19 век. на  "трипъл сек"  ликьор, получен от дестилирани сушени кори от три вида цитрусови плодове: основно Кюрас
Цена дребно 32.39 лв.
Цена на едро 26.19 лв.
Традиционен италиански ликьор, получен от вливането на различни фини кафета (Бразилия, Колумбия, Кения),преобладаващ  тип Арабика. 

 

Вашият избор относно бисквитките на този сайт
Преглеждане и настройка
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1