Мария Бризард - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

Мария Бризард

Категории
Цена
Цена
Произход
Количество
Тип
% Алкохол
22.00 лв.
Специфичната рецепта, разработена от Майстора на Marie Brizard Liqueur:  Инфузия на малини, идваща от Hautes Côtes де Nuits Saint-Georges, в района Burgungy с две разновидности: Rose де Plombières и Лойд Джордж; достига се до попадение, при, добавянето
Цена дребно 22.00 лв.
Цена на едро 0.00 лв.
Ликьор с финес и гладкост, благодарение на изтънчеността на горчив бадем, и закръгленост, поради препечени ароматни нотки.
Цена дребно 22.00 лв.
Цена на едро 0.00 лв.
Интензивен аромат на плодова свежест, разкрива тънкото прокрадване на диня.
Цена дребно 22.00 лв.
Цена на едро 0.00 лв.
Настойка от колумбийско кафе Арабика, с балансиран, много хармоничен вкус (гладкост, съчетана с определена приятна киселинност, са предпоставките на Арабика кафета). На The Marie Brizard Liqueur Учителя добавя инфузия ванилия и едно докосване на ракия.
22.00 лв.
Открийте Marie Brizard Manzanita със 100% натурален аромат на Manzana Verde. Aромат на зелена ябълка, която е с едновременно деликатен и интензивен,  леко кисел вкус.
22.00 лв.
Този ликьор е смесица от горчив и сладък портокал от Южна Испания. С добавянето на ароматни растения, се прави характерният вкус на Marie Brizard Blue Кюрасао. Внимателно дестилирани, тези съставки са просто се смесват, за да се получи тъмносин цвят в
22.00 лв.
Разнообразие от ягоди, богати на вкус и цвят, се използват за направата на инфузия ягода, който след това се смесва с концентриран ягодов сок и други червени плодове за повишаване на автентичния вкус на този плод.
Цена дребно 22.00 лв.
Цена на едро 0.00 лв.
Ликьорът магистър Marie Brizard включва реколти на ванилови шушулки от Мадагаскар, а след това създава инфузия на ванилия с нейните богати, комплексни аромати, нежна и гладка, плодова и цветиста, извиквайки изображения на препечен карамел, пикантна кан
Цена дребно 22.00 лв.
Цена на едро 0.00 лв.
Този ликьор разкрива на небцето деликатни аромати и вкусове, които подобряват имиджа на всеки един коктейл.
22.00 лв.
Ликьор от бели праскови, известен с разнообразието си от богати аромати. Този ароматен ликьор е готов  да се съчетае с чист лед или с шампанско.
Цена дребно 22.00 лв.
Цена на едро 0.00 лв.
Строг подбор на плодовете: банани от Еквадор, особено ценени, заради вкуса си и ароматното си богатство. A специфичната рецепта на Liqueur магистър Marie Brizard, добававя сок от ананас, билки и подправки като какао, ванилия или чай,за да се допълни, а
22.00 лв.
Финният, хармоничен брак между внимателно-дестилирани сладки портокали от Испания, портокалов цвят и инфузия на ванилови шушулки. Съставките се смесват с най-голяма грижа и оживяват от хранителен оцветител, за да се получи специална, оригинална лилаво-
Цена дребно 23.59 лв.
Цена на едро 0.00 лв.
На базата на етерични масла, извлечени от пресни листа от мента, този Liqueur е направен чрез дестилация на растението, повторена три пъти, за да го очисти и да му даде по-мощен вкус.
Цена дребно 23.59 лв.
Цена на едро 0.00 лв.
Много специален Liqueur с богата рецепта: вливане на свежи и сухи кайсии, добавянето на Cognac и други Eaux, е за да се съревновават вкусовете и да се получи това попадение.
22.00 лв.
Резултатът е тази Cherry Liqueur с уникален вкус. Той е със специфична рецепта  Marie Brizard е завършен с добавянето на подправки.
22.00 лв.
Финесът на този Liqueur идва от дестилацията на какаови зърна от Венецуела или Ivory Coast и инфузия ванилия. A последен щрих, за да добавите оригиналност на тази рецепта от майстор на Marie Brizard Liqueur е едно докосване на подправка.
22.00 лв.
Най-добрите лимони от Средиземноморския басейн са избрани, за да се създаде този отличен лимонов ликьор. Тази рецепта съчетава истинската лимонова свежест, изтънченaта му сила и захаросан лимонов вкус.
11.16 лв.
Направен с чиста тръстикова захар и строго подбрани естествени екстракти от мента, Marie Brizard Green Mint е силно концентриран сироп и разкрива автентиченя аромат на мента.
11.16 лв.
Направен с чиста тръстикова захар, строго избран лимон и червени плодови сокове, Marie Brizard Гренадин е силно концентриран в плодови сокове и разкрива автентичен вкус на червени горски плодове.
10.89 лв.
Направен с чиста тръстикова захар, строго подбрани лимонови сокове и естествен липов аромат, Marie Brizard Lime Juice Cordial е силно концентриран в плодови сокове и разкрива автентичен аромат.
25.79 лв.
За производството на тази напитка, която стартира през 1755 г., се използва зелен анасон, семена от високи равнини на Андалусия (Испания) и 12 различни ароматни растения. Производството се извършва чрез последователни дестилация на алкохол и растения. 
22.00 лв.
Завладяваща ароматна  характеристика на зелен пъпеш, разкриваща свежест и вкусно снизхождение. 
11.16 лв.
Направен с чиста тръстикова захар и строго подбрани естествени екстракти от бадем, Marie Brizard Almond сироп е силно концентриран и разкрива автентичния вкус на бадем. Деликатен, леко сладък и ароматен, типичен горчив бадем.
11.16 лв.
Направен с чиста тръстикова захар и строго избран ягодов сок, Marie Brizard Strawberry сироп е силно концентриран в плодови сокове и разкрива автентичен аромат на ягода.
11.49 лв.
Направен с чиста тръстикова захар и строго избран малинов сок, Marie Brizard Raspberry сироп е силно концентриран в плодови сокове и разкрива автентичния вкус на малина.
23.59 лв.
Мандарините и портокалите са внимателно подбрани в южната част на Испания от Учителя на Marie Brizard Liqueur. Някои от тях се дестилират пресни на жар, за да се произведе пълната гама от аромати, заложени по време на зреенето на плодовете.
22.00 лв.
Използват се диви плодове, които се киснат с фин алкохол, за да се създаде перфектната къпина. The Marie Brizard Liqueur обновява рецептата, с добавяне и на къпина сок. Тази изключителна рецепта прави на Blackberry Liqueur добре балансирана и пълна с в
20.49 лв.
 В финала силата и елегантността на коняка излизат на преден план
Цена дребно 22.00 лв.
Цена на едро 0.00 лв.
Мента 21% Marie Brizard е 1та вносна мента на българска цена! Истински ментов вкус, мека и ароматна напитка за едно лятно изживяване с всяка глътка!

 

delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1