Mezcal | Мескал - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

Mezcal

Категории
Цена
Цена
Произход
Количество
Тип
% Алкохол
текила Mescal Artesanal Se Busca Joven
-23%
71.79 лв. 9349 лв.
 Мескал Се Буска е почит на бойния им вик - вик, доказващ, че във всяка революция има любов.
текила Mescal Artesanal Se Busca Añejo
-23%
102.59 лв. 13349 лв.
Съвършен баланс на богато агаве и мескит
текила Mescal Artesanal Se Busca Reposado
-23%
76.99 лв. 10009 лв.
Кокос, сладък бадем и лешник могат да бъдат усетени в този сложен дух, който умело се преплита с нотки на дъб, зърнени култури и мескит, доставящи бунтарски букет.

Стане ли дума за Мексико и за напитките на тази страна, в съзнанието на хората неизменно изскача текилата. Малко познавачи са наясно, че тя всъщност е тип мескал и се произвежда от един от многобройните видове леко наподобяващи кактуси растения агаве, които растат в пъстроцветната американска страна. Названието "мескал" произхожда от думата на езика науатл mexcalli, с която се означават сварените месести листа от агаве. Подходящи и за най-взискателното небце, мескал дава на света вкуса и аромата на суровата мексиканска земя, на агавето, попило слънчева енергия от пустошта. Майсторите на тези уникални за Мексико продукти успяват да превърнат странните рожби на безводието и жаркото слънце в напитки с неповторим букет и вкус.

Вашият избор относно бисквитките на този сайт
Преглеждане и настройка
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1