Кортен - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

ракия Кортен

Цена дребно 14.50 лв.
Цена Кашон 13.34 лв.
Ракия Кортен се използва от подбрано грозде - "Мускат Отонел" в Източната Тракийска низина. Отлежава 5 години в "златни дъбови бъчви" за придобиване на финес.
Цена дребно 12.50 лв.
Цена Кашон 11.50 лв.
Ракията е най - ценената алкохолна напитка в нашите традиции. Производството е от сорта на "Мускат Отонел". Вкусът е приятен, галещ, мек и дълъг.  
26.90 лв.
Характеризира се със златен, сламесто-жълт цвят, уникален богат аромат на Мускат, сушени смокини, стафиди и нежна ванилия. Ракията впечатлява с благородна мекота, галеща топлина и хармоничен пикантен финал.

Добрата ракия се дестилира от качествено вино. Процесът на подбор на грозде  за ракиите КОРТЕН е прецизен, за да се постигне търсеното високо качество и уникалност на дестилатите. Гроздето е от избрани лозови масиви, винифицирано е по специална технология, за да се получи чист и интензивен сортов аромат. 

delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1