1423 - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

1423

56.70 лв.
На нос е силен и мощен, което идва от рома от Ямайка. Гладък и елегантен на небцето от рома от Тринидад, оставя продължителен послевкус.
59.54 лв.
На нос се усеща силен тъмен шоколад, горещ шоколад и нотки на цитрусови плодове. На небце е почти като нежен полъх на шоколад и нотки на какао. Този ром има лек вкус на портокал.
37.80 лв.
На небцето ром Есклаво предлага приятна сладост с нотки на прясна ванилия, плътно тяло с фини аромати на кафе и тъмен шоколад, които добавят дълбочина и комплексност.
56.70 лв.
На нос разкрива сладки нотки на ванилия и карамел. На небцето ром Есклаво е сладък и гладък с нотки на ванилия, карамел, малко опушен дъб, сливи, марципан и с дълготраен послевкус.
72.45 лв.
Усещането за шери е ясно разпознаваемо и предлага силни нотки на червени плодове и дъб. На небцето е добре балансиран микс от аромати на сочни сливи и череши, с лека горчивина и дървесен завършек. 
76.65 лв.
На нос е сладък и заоблен с нотки на ванилия. На небцето ром Есклаво е сладък и вкусен с нотки на тофи, ванилия, мед и канела. Има дълъг и леко подправен финал.
113.40 лв.
На нос е заоблен и с пикантен аромат на ванилия, тофи и запечени сливи. На небцето ром Есклаво е сладък, с мек аромат на ванилия, мед, тофи и канела, с дълъг и пикантен финал.
110.25 лв.
На нос се усещат пикантни нотки на ванилия, карамел и леко запечени сливи. На небцето е с огнен и вкусен с нотки на ванилия, карамел и дъб. Това е мощен ром с безкраен финал.
66.15 лв.
Балансиран ром с пикантен вкус, гладък плодов аромат и нотка на опушено дърво.

 

delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1