ВЕРМУТ - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

ВЕРМУТ

Цена
Цена
Произход
Сорт
Количество
Тип
% Алкохол
Цена дребно 8.79 лв.
Цена на едро 7.89 лв.
Чочосан Бианко (Бял) е сладък вермут, произведен от качествени ароматни вина.
Цена дребно 8.79 лв.
Цена на едро 7.89 лв.
Вермут Россо (Червен) е комбинация от качествени сортове грозде. 
Цена дребно 8.79 лв.
Цена на едро 7.89 лв.
Чочосан Драй е вермут с лек вкус. Ароматът е плодов. Чудесен партньор за коктейли. 
Цена дребно 8.79 лв.
Цена на едро 7.89 лв.
Вермут Чочосан Лимон е сладка напитка с лек привкус на лимон. 
Цена дребно 8.79 лв.
Цена на едро 7.89 лв.
Чочосан е сладък вермут с вкус на ягода. 
Цена дребно 38.29 лв.
Цена на едро 34.29 лв.
Шери Дон Зойло Крийм е със статут на запазена марка за определен регион (Jerez)
Цена дребно 36.39 лв.
Цена на едро 29.39 лв.
Произведен от дестилерия Bodegas Williams&Humbert, която е създадена през 1877г
38.90 лв.
От 1863 г. се произвежда вермут Мартини в района на Пиемонте, на същото място, където е бил създаден преди повече от 150 години.
38.90 лв.
"Мартини" Riserva Speciale Ambrato - кехлибарен вермут, който води началото си от италианския град Торино. Основата на вермута са вина от сорт Moscato грозде. Вермутът настоява за набора от подправки и три вида пелин - Absinthium, Pont
Цена дребно 112.89 лв.
Цена на едро 91.09 лв.
Вторият етап на отлежаване продължава 1 година.
26.41 лв.
Armando Testa, известния италиански дизайнер и карикатурист на 20-ти век признава Punt e Mes за “Крал на вермутите“. Създава логото на вермута, който се превръща в един от символите на авангардния дизайн по онова време.
57.77 лв.
Първият вермут в света. Подсилени с билки вина са съществували в продължение на векове, от времето на древните римляни, но Антонио Бенедето Карпано е първият, който създава истинската "рецепта“. 
24.20 лв.
Има светложълт цвят, свеж и комплексен аромат и лесно разпознаваеми винени бележки, в допълнение към цитруса и екзотични плодови аромати. Пресни какаови зърна и бадеми завършват букета на товзи пивък вермут.  
20.99 лв.
 Смес от хубави бели вина, подбрани с испански портокали, абритиум от артемизия и артемизия понтика.
24.20 лв.
Всички вермути Carpano предават истинските отличителни белези на италиански вермут, благодарение на обаянието на неговите билки и най-добрите съставки. Те са идеални като ключов елемент на много коктейли, консумирани по целия свят.

CAMPARI

1000 ml
39.99 лв.
Кампари винаги е била една уникална марка, с тайна рецепта, която с вкуса и цвета си предлага несравнимо преживяване.Винаги различима, благодарение на рекламния си стил, елегантност и класа.
Цена дребно 44.59 лв.
Цена на едро 35.99 лв.
 
30.04 лв.
Горчив аперитив от Carpano, направен с уникална смесица от 10 ботаника, включително кинона, шафран, тинтява, смирна и ревен. Първоначално небцето е сладко, с нотки на цитрусови плодове и подорожник, нотки на ечемик, бадеми и портокалова кора. Нотки на
29.70 лв.
MARTINI Bianco използва финна смес от бяло сухо вино, рафинирана захар, примесено с ароматни билки и ванилия, които му придават отличителния и съвършен вкус, който може да е само на Martini. Белият цвят, вследствие от ванилията го отличава от останалит
4.45 лв.
Подсладено, ароматизирано бяло вино с деликатен естествен екстракт от билки и цитрусови плодове по италианска рецепта. Сервира се като аперитив или коктейлна съставка.
4.45 лв.
Подсладено, ароматизирано червено вино с деликатен естествен екстракт от билки и цитрусови плодове по италианска рецепта. Сервира се като аперитив или коктейлна съставка. .
40.99 лв.
Един от най-новите продукти на марката Мартини. Притежава рубинен цвят и великолепен аромат на плодове. Може да се консумира в чист вид, с тоник или сок. 
Цена дребно 6.79 лв.
Цена на едро 5.99 лв.
Сервирано охладено, то е идеално за самостоятелна консумация.

Вермут е ароматизирано вино. Той се получава от бели, червени и розови сортове грозде. Използват се видовете билки „artemisia“ - пелин. За подслаждане могат да се използват само карамелизирана захар, захароза, гроздова мъст, концентрирана ректифицирана гроздова мъст и концентрирана гроздова мъст. За ароматизирането се употребяват семена, корени и цветове от различни билки. Ползват се също така и плодове. От подправките важна роля играят канела, индийско орехче, ванилия и кардамон.

delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1