водка Остоя - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

водка Остоя

Категории
Цена
Цена
98.73 лв.
Пшеница с най-високо качество се засява на окъпаните от слънце полета в Bieszczady и отлежава в уникалния микроклимат на Bieszczady.
водка Ostoya Polish Vodka
-9%
35.99 лв. 3951 лв.
Ostoya е висококачествена водка с мек вкус, леко сладка, направена от пшеничен спирт, за производството на която се използва пшеница от планинските райони в планината Bieszczady.

Тъй като новата водка трябваше да бъде произведена от най-качественото полско зърно и използвайки най-чистата изворна вода, решихме да вградим марката в региона, свързан с чистотата - Bieszczady - светилище на природата. Окончателният дизайн на водката Ostoya очевидно се отнася до това „природно наследство“, но е показан по модерен начин. Днес премиум кодовете вече не са черно и златно. Съвременните премиум кодове включват минимализъм, пастели и натурализъм. И това е, което е Остоя.

Вашият избор относно бисквитките на този сайт
Преглеждане и настройка
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1