Сталинская | Stalinskaya - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

Сталинская

Категории
Цена
Цена
11.64 лв.
Приготвя се по традиционна руска рецепта, от висококачествен алкохол. За да се постигне мекота на вкуса, алкохолна смес се филтрирана през въглен.
15.42 лв.
Приготвя се по традиционна руска рецепта, от висококачествен алкохол. За да се постигне мекота на вкуса, алкохолна смес се филтрирана през въглен. Използваната вода се обогатява чрез система на обратна осмоза.

Думата Сталинская произхожда от руската дума "стал", която означава стомана, силна като стоманата. Силата на Сталинская идва от високото й качество и от особените й аромати. 

Историята на тази напитка започва със стара руска рецепта. Тя продължава с премиум алкохола, получен от зърнести растения с най-добро качество, в последно поколение технологични условия.  
Дизайнът на опаковката се отличава сред подобните продукти на пазара благодарение на оригиналната графична концепция. Дизайнът на бутилката, в тясна връзка с духа на напитката, е запазен понастоящем и в международен план, като по този начин се присъединява към запазената марка "Stalinskaya". 
 

Вашият избор относно бисквитките на този сайт
Преглеждане и настройка
delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1