Столична - топ цени - Онлайн магазин за алкохол Ноков и Син

Столична

Категории
Цена
Цена
16.69 лв.
Има три ключови елемента, които отличават Столичная от имитаторите. Първо, Столичная се дестилира от зимна пшеница, коят
водка Stoli Vodka Certified Alha Grade
-32%
18.99 лв. 2784 лв.
Въпреки, че много са се опитвали да имитират руската водка посредством производствени технологии, те никога не са успявали напълно.  
Цена дребно 20.40 лв.
Цена на едро 16.99 лв.
Мекият и кадифен вкус на Stolichnaya vodka, благодарение на който тя придобива световна известност, е резултат на използването на традиционната технология със задължителна мулти-филтрация през чист кварцов пясък и дървени въглища.

Stolichnaya vodka е една от най-старите и най-известните марки на световния пазар на руската водка, която се превърна в неразделна част от руската история. Рецептата на Stolichnaya vodka е разработена през 1938 г. от Виктор Свиридов, а първата бутилка Stolichnaya vodka излиза на пазара през 1941 г. в обсадения Ленинград. Stolichnaya vodka се различава с деликатен аромат и пълна липса на чужд вкус, което я прави подходяща и за коктейли. Мекият и кадифен вкус на Stolichnaya vodka, благодарение на който тя придобива световна известност, е резултат на използването на традиционната технология със задължителна мулти-филтрация през чист кварцов пясък и дървени въглища. Хармонията на аромат и вкус на Stolichnaya vodka й помага да спечели множество международни награди.

delivery-truck user share video-playerstopwatch plussuccesserrorsearcheditlikeidea starpicturehomemenusettingslike-1eyecontract trashcrossquestionsmartphone morealertflagadjust menu-1shoutminusmore-1pass faxbookmarkid-card fingerprintlockviewpass-1 holdbellattachopenshopping-cart shopping-cart-1